Ψυχικό: Βρέθηκε φωτογραφία του τοπογράφου στο κινητό του εκτελεστή – Έρευνες για τον ηθικό αυτουργό

Ψυχικό: Βρέθηκε φωτογραφία του τοπογράφου στο κινητό του εκτελεστή – Έρευνες για τον ηθικό αυτουργό

Νέα διάσταση στην υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό δίνουν τα νέα ευρήματα στο κινητό του δράστη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στο κινητό του 44χρονου που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του 54χρονου στο Ψυχικό βρέθηκε φωτογραφία του Παναγιώτη Στάθη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, ο 44χρονος που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό, φέρεται να είχε ταξιδέψει στη Μύκονο, όπου έμενε ο Παναγιώτης Στάθης, και να συναντήθηκε με τον ηθικό αυτουργό που έδωσε την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου.

Δείτε επίσης: Εκτέλεση στο Ψυχικό – Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για τη δολοφονία του τοπογράφου

Οι Αρχές, βρήκαν δύο κινητά τηλέφωνα του 44χρονου και στο ένα από αυτά βρέθηκε μία φωτογραφία του 54χρονου τοπογράφου. Όπως διαπιστώθηκε αυτή είχε τραβηχθεί το ίδιο χρονικό διάστημα που ήταν και οι δυο στη Μύκονο.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ν. Αλετράς, είχε αναφέρει στις 11/07/2024 μεταξύ άλλων ότι ο εντολέας του αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.
«Ο εντολέας μου έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται.

Τι έδειξε ο έλεγχος στα γάντια του 44χρονου

Έλεγχος διενεργήθηκε στα γάντια του 44χρονου που συνελήφθη για την εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα αποτελέσματα του ελέγχου δεν έδειξαν ίχνη πυρίτιδας, τα οποία είχαν αρχικά εντοπιστεί στη ζώνη του. Οι Αρχές αναμένουν τώρα τα αποτελέσματα της εξέτασης του μπουφάν του.

Παράλληλα, υπάρχει πλήθος στοιχείων κατά του 44χρονου που έχει συλληφθεί. Πλην της πυρίτιδας, εξετάζονται τα δύο κινητά που εντοπίστηκαν, κάρτες SIM, μία συσκευής GPS, που εντοπίστηκε στο σπίτι που διέμενε.

Όσον αφορά τις έρευνες για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών βρίσκεται στη Μύκονο αναζητώντας πληροφορίες για το πρόσωπο που φέρεται να χρηματοδότησε τον εκτελεστή.

Έρευνες για τον ηθικό αυτουργό

Κι ενώ ο βασικό κατηγορούμενος βρίσκεται προφυλακισμένος, δηλώνοντας ωστόσο αθώωος, αρνούμενος κάθε εμπλοκής με την υπόθεση, οι αστυνομικοί ψάχνουν το πρόσωπο που τον «όπλισε» και υπέγραψε το χρυσό συμβόλαιο θανάτου του τοπογράφου, με την έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο στον τομέα του real estate.

Ένα πρόσωπο έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς φαίνεται να είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Στάθης είχε «φωτογραφήσει» τον συγκεκριμένο επιχειρηματία ως ηθικό αυτουργό στην επίθεση που είχε δεχθεί παλαιότερα και λόγω της οποίας είχε αναγκαστεί να αλλάξει τόπο κατοικίας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν τις σχέσεις που είχε το συγκεκριμένο πρόσωπο με τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας, μιας και όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, είχαν συναντηθεί πρόσφατα στη Μύκονο.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Ο Τραμπ σκέφτεται να κάνει υπουργό Οικονομικών τον επικεφαλής της JPMorgan, Τζέιμι Ντάιμον

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το ΝΑΤΟ είδε το έγκλημα στο Κίεβο – Αφορμή κλιμάκωσης η παράλογη επίθεση στο παιδιατρικό νοσοκομείο

Προκλητικό σχόλιο του Κάιλ Γκας σε συναυλία: «Μην αστοχήσετε στον Τραμπ την επόμενη φορά» (Video)

Το ΔΝΤ αναθεώρησε από 4,6% στο 5% την οικονομική ανάπτυξη της Κίνας

Φρίκη δίχως τέλος στη Γάζα: Συνεχίζεται το σφυροκόπημα του Ισραήλ – Δεκάδες νεκροί σε νέους βομβαρδισμούς

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter