Ψυχικό: Τρία πρόσωπα στο «κάδρο» των ερευνών για τον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης – Πού εστιάζουν οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Σε τρία πρόσωπα στρέφονται οι έρευνες των Αρχών όσον αφορά τον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει» το σενάριο που αναφέρει ότι ο φυσικός και ο ηθικός αυτουργός της εν ψυχρώ δολοφονίας είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα, όπως επεσήμανε η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ εξετάζει βιντεοληπτικό υλικό σχετικά με την πορεία που ακολούθησε ο δράστης. «Έχουν βρεθεί κάποια αντικείμενα στην οικία του, κάποια αντικείμενα τα οποία θα μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την κατηγορία, όπως και κάποια κινητά τηλέφωνα τα οποία θα μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες σίγουρα για τον ηθικό αυτουργό. Γιατί δεν σταματάει εδώ η έρευνα του Ανθρωποκτονιών. Πρέπει να βρούμε και τον ηθικό αυτουργό σε αυτή την δολοφονία, αν τελικά υπάρχει. Η εντύπωση τουλάχιστον που έχουν μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί, είναι ότι μιλούμε για διαφορετικά πρόσωπα, ότι ο ηθικός και ο φυσικός αυτουργός είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα, γι’ αυτό και συνεχίζεται η έρευνα», σημείωσε.

 

 

 

Όσον αφορά την ανίχνευση πυρίτιδας στα ρούχα του κατηγορούμενου, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ ανέφερε: «υπάρχουν κάποια θετικά αποτελέσματα, κάποια εργαστηριακά δεδομένα σε κάποια από τα αντικείμενα. Βέβαια είναι και άλλα τα οποία πρέπει να ερευνηθούν, δεν έχουμε ακόμη αποτελέσματα για αυτά. Αυτά θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την κατηγορία. Όμως από εδώ και πέρα πρέπει να γίνει και ψηφιακή εξέταση κάποιων πειστηρίων και του θύματος αλλά και του φερόμενου ως δράστη, για να δούμε αν θα μπορέσουν να μας δώσουν στοιχεία για τον ηθικό αυτουργό».

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός – Τα φαβορί από το Νέο Λαϊκό Μέτωπο

Μύκονος: Η μαφία της οικοδομής και το χαμένο ηχητικό

Ετικέτες