Ψυχικό: Ενα σκληρό βίντεο από τη δολοφονία του τοπογράφου – Έρευνα στην Αστυνομία για τη διαρροή

Ψυχικό: Ενα σκληρό βίντεο από τη δολοφονία του τοπογράφου – Έρευνα στην Αστυνομία για τη διαρροή
Απολογία στον εισαγγελέα του 44χρονου που συνελήφθη από την Αστυνομία για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ σε αποψινή ανακοίνωσή του σχετικά με το βίντεο της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου, στις 2 Ιουλίου 2024, στο Ψυχικό, το οποίο αναπαράγεται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σημειώνει ότι «έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα, προκειμένου διαπιστωθούν και καταλογιστούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες αστυνομικών. Προς τον σκοπό αυτό θα αναλυθούν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία ώστε να εντοπιστεί η πηγή προέλευσης του βίντεο»

Επιβεβαιώνεται με αυτόν τον τρόπο η αυθεντικότητα του βίντεο από την εν ψυχρώ εκτέλεση του Παναγιώτη Στάθη που πρόβαλε το MEGA και ταυτόχρονα ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι από τα εκατοντάδες βίντεο που έχουν διαρρεύσει από τα αστυνομικά γραφεία, η ΕΛ.ΑΣ κάνει έρευνα για το συγκεκριμένο.

Στις σκληρές εικόνες έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του εκτελεστή τη στιγμή που πλησιάζει το αυτοκίνητο του τοπογράφου έξω από τα γραφεία της εταιρείας του και τον γαζώνει με απόλυτη ψυχραιμία, χρησιμοποιώντας δύο όπλα.

Στις 8 το πρωί ο άτυχος τοπογράφος φτάνει στο γραφείο του στο Ψυχικό και πριν καν προλάβει να παρκάρει, ο 44χρονος εκτελεστής πάει δίπλα του με το μηχανάκι και τον δολοφονεί εν ψυχρώ.

Σε έξι δευτερόλεπτα άδειασε το πρώτο πιστόλι. Με σοκαριστική ψυχραιμία ο δράστης και χωρίς να χάσει ούτε δευτερόλεπτο, έβγαλε το δεύτερο πιστόλι, το οποίο φέρεται να έκρυβε μέσα στο τσαντάκι μέσης και πυροβόλησε ακόμη 4 φορές.

Κρατούμενος

Ο 44χρονος φερόμενος ως δράστης αρνείται κάθε εμπλοκή του στη δολοφονία αλλά από την έρευνα που είχε γίνει στα κινητά τηλέφωνα που είχε στην κατοχή του διαπιστώθηκε ότι έκανε αναζητήσεις γύρω από τη ζωή του θύματος καθώς είχε και φωτογραφία του αποθηκευμένη στο κινητό του.

Ο 44χρονος βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές. Το ερώτημα είναι ποιος έδωσε την εντολή της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στην Μύκονο και για ποιο λόγο, καθώς φαίνεται ότι η δολοφονία σχετίζεται με τη μαφία του νησιού.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Δασική πυρκαγιά στη Λίνδο – Προειδοποίηση από το 112

«Θα το πάω μέχρι το τέλος»: Κρατούμενος σε απεργία πείνας για το δικαίωμα στη μόρφωση μιλά στο documentonews.gr

Καμπανάκι από ΠΟΥ μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού – Ελλιπής η εμβολιαστική κάλυψη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter