Ψάχνεις πολυμηχάνημα; Σου έχουμε 4+1 προτάσεις!

Ψάχνεις πολυμηχάνημα; Σου έχουμε 4+1 προτάσεις!

Χρειάζεσαι ένα πολυμηχάνημα για το σπίτι, το home office ή την επιχείρηση σου και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις; Συνέχισε να διαβάζεις για 4 συν 1 προτάσεις για κάθε ανάγκη!

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια αυξητική πορεία στις ανάγκες σάρωσης και εκτύπωσης στο σπίτι. Δεν είναι μόνο το work from home ή η τηλεκπαίδευση. Ένα σωστό πολυμηχάνημα προσφέρει μια ιδανική λύση για κάθε πιθανό setup είτε οικιακό είτε επαγγελματικό. Πριν αρχίσεις να ψάχνεις το ιδανικό πολυμηχάνημα για σένα πρέπει να έχεις σκεφτεί τι χρειάζεσαι. Κάθε πολυμηχάνημα προσφέρει σάρωση, αντιγραφή και εκτύπωση κάποια προσφέρουν επιπρόσθετα και fax. Αν δεν χρειάζεσαι fax μπορείς να πας σε πιο οικονομικά μοντέλα. Δεύτερο ερώτημα είναι αν θες έγχρωμη εκτύπωση και αν ναι αν προτιμάς inkjet ή laser τεχνολογία. Η συνδεσιμότητα είναι το τελευταίο ερώτημα, το wifi είναι πλέον standard αλλά αν χρειάζεσαι και ethernet και USB κοιτάς πιο hi end μηχανήματα. Εμείς σου έχουμε 4 και 1 προτάσεις για κάθε ανάγκη!

1. Canon PIXMA TS3150 Πολυμηχάνημα WiFi, το προσιτό!

 

Για σένα που δεν έχει τρελές ανάγκες εκτύπωσης ή σε ενδιαφέρει η ευκολία αυτό το πολυμηχάνημα είναι για σένα. Έγχρωμη σάρωση, αντιγραφή και εκτύπωση με τεχνολογία Inkjet. Το Canon TS3150 είναι ένα οικονομικά προσιτό πολυμηχάνημα αλλά με πολλά πλεονεκτήματα!

Η πείρα της Canon στο imaging εγγυάται ότι θα έχεις την σωστή εκτύπωση. Ο TS3510 θα σου προσφέρει ευκρινή έγγραφα και ζωντανές φωτογραφίες, χωρίς περιθώρια. Η wifi συνδεσιμότητα του σου επιτρέπει να εκτυπώνεις και να σαρώνεις από και προς το κινητό ή tablet σου. Λειτουργεί πλήρως χωρίς την ανάγκη υπολογιστή. Πρόκειται για μια συσκευή προσανατολισμένη στην ποιότητα και την ευκολία. Σαρώστε και εκτυπώστε με ευκολία μέσω της έξυπνης οθόνης LCD 3,8cm.

Με οικολογικό πρόσημο έχει αυτόματη απενεργοποίηση για χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος. Η δυνατότητα εκτύπωσης χωρίς περιθώρια σου επιτρέπει να αξιοποιείς πλήρως την κάθε σελίδα σου!

Το Canon TS3150 είναι ένα οικονομικά προσιτό πολυμηχάνημα με Wi-Fi για τέλειες εκτυπώσεις απευθείας από έξυπνες συσκευές , φωτογραφικές μηχανές Wi-Fi ή το cloud.

  1. HP OfficeJet 8012e HP+ Instant Ink Πολυμηχάνημα, το οικογενειακό!

Ιδανικό πολυμηχάνημα για σπίτια με work from home γονείς και παιδιά. Ένας inkjet εκτυπωτής με αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και ένα ταχύτατο αντιγραφικό! Με τρία χρόνια εγγύηση και την υπηρεσία Instant Ink της HP δεν θα ξεμείνεις ποτέ ούτε από μηχάνημα ούτε από μελάνι! Η υπηρεσία Instant Ink σου εξασφαλίζει μελάνι, παράδοση και ανακύκλωση χωρίς ταλαιπωρία, μειώνοντας τα έξοδά σου έως 70%.

Το πολυμηχάνημα Inkjet 8012e OfficeJet από την HP είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες όλης της οικογένειας! Η υποστήριξη wifi επιτρέπει άμεση χρήση από κινητά και tablet μέσω της εφαρμογής HP Smart. Η ευκολία χρήσης δεν σταματά στο wifi! Με οθόνη αφής για όλες τις λειτουργίες αλλά και σχεδιασμένος με μία σειρά συντομεύσεων, που εξαλείφουν τα περιττά βήματα σε επαναλαμβανόμενες εργασίες σου εξοικονομεί χρόνο! Εξοικονομείς χρόνο και χαρτί επίσης με την δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψεως. Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο για το σπίτι σου, που εκτυπώνει και σαρώνει τα έγγραφα που χρειάζεσαι για την αυριανή παρουσίαση στο γραφείο, τις ασκήσεις των παιδιών για το σχολείο, καθώς και τις αγαπημένες σου οικογενειακές φωτογραφίες! Κλείνοντας πρόκειται για ένα γρήγορο μηχάνημα που μπορεί να εκτυπώσει 18 ασπρόμαυρες σελίδες ή 10 έγχρωμες το λεπτό. Ενώ στη σάρωση σου προσφέρει είσοδο υποδοχής έως και 225 σελίδες και ταχύτητα σάρωσης μέχρι και 13 σελίδες το λεπτό.

  1. Epson EcoTank L14150 A3 Πολυμηχάνημα WiFi, το μεγάλο!

Για σένα που οι ανάγκες εκτύπωσης απαιτούν μεγέθη όπως το Α3 αυτό το πολυμηχάνημα είναι για σένα. Με την εγγύηση 3 ετών θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ενώ το όνομα της Epson στην εκτύπωση inkjet βεβαιώνει την ποιότητα εκτύπωσης. Η τεχνολογία Ecotank προσφέρει εξαιρετικά οικονομική έγχρωμη εκτύπωση.

Με υποστήριξη wifi, λειτουργία αυτόνομη μέσω της οθόνης αφής και υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης ο Epson L14150 είναι ένα compact μηχάνημα επαγγελματικών αποδόσεων. Εκτύπωσε εύκολα από smartphone, φορητούς υπολογιστές και tablet. Συνέδεσε τη συσκευή με το Wi-Fi και το Wi-Fi Direct και η αποστολή των εγγράφων σου θα γίνεται απευθείας από απόσταση Ειδικά για σένα που η ποιότητα εκτύπωσης είναι σημαντικό τα 4800×1200 dpi σου εγγυόνται αξεπέραστη ποιότητα εκτύπωσης.

  1. Xerox B235 Ασπρόμαυρο Πολυμηχάνημα WiFi

Πρόκειται για ένα πολυμηχάνημα με ταχύτητα εκτύπωσης έως 34 σελίδες το λεπτό και μικρές διαστάσεις για να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Λειτουργεί οικονομικά και φροντίζει να κρατά ασφαλή τα ευαίσθητα έγγραφά σου. Το B235V_DNI της Xerox μπορεί να είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου για τη διεκπεραίωση καθημερινών εργασιών. Για κάθε χώρο εργασίας που δεν απαιτεί έγχρωμη εκτύπωση οι 3 τρόποι συνδεσιμότητας, η ταχύτητα και οι μικρές διαστάσεις τον κάνουν ιδανικό για κάθε setup.

Τα επαγγελματικά του χαρακτηριστικά συμπληρώνονται από ευκολία εγκατάστασης. Το νέο σου πολυμηχάνημα έχει φροντίσει η εγκατάστασή του να γίνεται αυτοματοποιημένα, ενώ σου δίνει και τη δυνατότητα να κάνεις τις επιθυμητές ρυθμίσεις μέσω WiFi εύκολα, γρήγορα και απλά. Τέλος έχεις την δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης στα 5 χρόνια για ξέγνοιαστες εκτυπώσεις!

  1. HP LaserJet Pro M479fdn Πολυμηχάνημα W1A79A, το επαγγελματικό

Ένα έγχρωμο πολυμηχάνημα Laser με λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης και FAX. Με τον απίστευτο  μέγιστο κύκλο εργασιών 50.000 σελίδες / μήνα και  παραγωγή που φτάνει τις 29 σελίδες/λεπτό αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο. Μια ιδανική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις ή απαιτητικά home offices.

Σχεδιασμένος με γνώμονα το σύγχρονο κόσμο προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών ενσωματωμένης ασφάλειας για προστασία από κυβερνοεπιθέσεις. Παρέχει επίσης προαιρετική λειτουργία εκτύπωσης μέσω PIN/ιδιωτικής εκτύπωσης για την ανάκτηση εργασιών εκτύπωσης και προστασία.

Ολοκληρώστε τις εργασίες γρήγορα και εύκολα χάρη στην απλή έγχρωμη οθόνη αφής 10,9 cm. Εκτυπώστε μορφοποιημένα αρχεία του Microsoft Officeκαι  PDF, απευθείας από τη μονάδα USB. Αποφύγετε τις διακοπές με έναν πολυλειτουργικό εκτυπωτή HP LaserJet με βελτιωμένη σχεδίαση για μέγιστη παραγωγικότητα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter