Πρωτοφανής απόφαση: Απαγορεύουν στους συλληφθέντες της ΑΣΟΕΕ να πάνε στα Εξάρχεια

Σε μια πρωτοφανή απόφαση για την ιστορία της Ελληνικής Δικαιοσύνης που θυμίζει περισσότερο μαύρες εποχές προχώρησε σήμερα ο Εισαγγελέας για τους τρεις συλληφθέντες της ΑΣΟΕΕ.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο Γιάννης Ανδρουλιδάκης, με απόφαση Εισαγγελέα απαγορεύεται να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις και απαγορεύεται να έχουν παρουσία στην περιοχή των Εξαρχείων και μεταξύ ΑΣΟΕΕ και Νομικής.

Η απόφαση αναμένεται να προσβληθεί από τους δικηγόρους των συλληφθέντων, ένας εκ των οποίων εργάζεται στα Εξάρχεια κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να μεταβεί στην εργασία του.

Διαβάστε επίσης: Έλληνες stand up κωμικοί: Αλληλεγγύη σε Άλεξ Τιτκώβ και Θωμά Λάλο

Επίσης η απαγόρευση συμμετοχής στις διαδηλώσεις σημαίνει απαγόρευση άσκησης συνταγματικού δικαιώματος κάτι που δεν δικαιούται κανένας Εισαγγελέας να προσβάλλει.

«Δεν στέκει στη νομική λογική. Είναι μια απόφαση στη λογική τηλεπαραθύρων του Πλεύρη και του Μπογδάνου» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γ. Ανδρουλιδάκης.

Να σημειωθεί ότι ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης έχει δημιουργηθεί προς τον  Αλέξανδρο Τιτικώβ και τον ράπερ φίλο του, Θωμά Λάλο που ξυλοκοπήθηκαν άγρια και αναίτια από αστυνομικούς στη πλατεία Βικτωρίας.

Επεισόδια και συλλήψεις έξω από την ΑΣΟΕΕ στην Πατησίων