Πρωτοβουλία Πολάκη για άμεση συνάντηση των πέντε υποψηφίων στην Κουμουνδούρου

Πρωτοβουλία για άμεση συνάντηση την Πέμπτη το μεσημέρι στην Κουμουνδούρου πήρε ο Παύλος Πολάκης, προκειμένου να «ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα για να επιτευχθεί ομαλότητα και ηρεμία, να οριστούν οι ημερομηνίες των τηλεμαχιών και να ξεκαθαριστεί μια σειρά από θέματα» όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής.

Όπως είπε, οι Νικόλας Φαραντούρης και Απόστολος Γκλέτσος δήλωσαν ότι θα παραστούν, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα παραστούν και «σαν θεσμικοί εγγυητές της συνάντησης ο Νίκος Παππάς και η Ράνια Σβίγκου». Παράλληλα, σημείωσε ότι έχουν ενημερωθεί ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Στέφανος Κασσελάκης. Σε ερώτηση μάλιστα εάν θα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Θα δείξει. Δική του ευθύνη».

«Περιμένω να ανταποκριθούν σε αυτή την συνάντηση για να χαράξουμε διαφορετική πορεία από τις τελευταίες μέρες για τον ΣΥΡΙΖΑ» διεμήνυσε.

Προσέθεσε, δε, σε συνομιλία με δημοσιογράφους ότι «πήρα αυτή την πρωτοβουλία ο ίδιος διότι όλα τα υπόλοιπα που γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερα από το ΚΚΣΕ του 50».

Διαβάστε επίσης:

Σχέδιο αποκλιμάκωσης από Πολάκη για ΣΥΡΙΖΑ: Όχι σε διαγραφή Κασσελάκη, άμεση σύσκεψη των 5 υποψηφίων και δύο debate πριν τις εκλογές

Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 1,2 εκατ. στη Βασιλίσσης Σοφίας

Καταπέλτης για Καλλιάνο, δικαίωση για τον γιατρό η ΕΔΕ του «Αττικόν» – Το Documento αποκαλύπτει το πόρισμα

Μάχες «μέχρις εσχάτων» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – Το Σάββατο η κρίσιμη Kεντρική Eπιτροπή για Κασσελάκη

Κατατέθηκαν ή όχι 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ;

Μαρίν Λεπέν – Οι «γκρίζες ζώνες» στα παχυλά επιδόματα των ευρωβουλευτών

Ετικέτες