Πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή: Το «αει στο διάολο!» της Φωτίου και η «έκρηξη» οργής της Κεφαλογιάννη (Video)

Πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή: Το «αει στο διάολο!» της Φωτίου και η «έκρηξη» οργής της Κεφαλογιάννη (Video)

Την οργή της Όλγας Κεφαλογιάννη προκάλεσε η φράση «αει στο διάολο» που είπε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Θεανώ Φωτίου, κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης που είχαν σε συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η Θεανώ Φωτίου και η Όλγα Κεφαλογιάννη αντιπαρατίθονταν για την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και ενώ τον λόγο είχε η κ. Κεφαλογιάννη, ακούστηκε από την πλευρά της κ. Φωτίου η φράση «άει στο διάολο».

«Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!», ήταν η οργισμένη αντίδραση της υπουργού Τουρισμού, ενώ η Θ. Φωτίου προσπαθούσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι δεν είπε τίποτα.

Η ένταση ξεκίνησε όταν η κυρία Φωτίου διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο αλλά και την υπουργό ότι καταπατούν τις διαδικασίες.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, πήρε τον λόγο σχολιάζοντας, «επειδή η κυρία Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας».

Και ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

Φωτίου: Σας παρακαλώ κ. Υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο.

Κεφαλογιάννη: Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

Φωτίου: Άει στο διάολο

Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter