Πρώτη φιλική ήττα του Ολυμπιακού, 2-0 από τη Νόριτς

Την πρώτη ήττα του σε φιλικό ματς γνώρισε σήμερα ο Ολυμπιακός στο Νόριτς από την ομώνυμη ομάδα με 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν και πάλι πιεστικοί στην επίθεση, αλλά δεν είχαν την ίδια καλή κυκλοφορία μπάλας όπως στο προηγούμενο φιλικό, ενώ είχαν πάλι θέματα στην αμυντική λειτουργία τους. Μάλιστα -κι ενώ δεν έδειχναν να κινδυνεύουν- στο 20’ μετά από σύγχυση στην περιοχή, ο Ραμόν έδιωξε προσωρινά το κίνδυνο, αλλά η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή στον ΜακΛίν που έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Μπουχαλάκη άλλαξε πορεία και παρά την προσπάθεια του Τζολάκη κατέληξε στα δίχτυα (1-0).

Ο Ολυμπιακός χωρίς τους Φορτούνη και Καρβάλιο στην ενδεκάδα είχαν πρόβλημα στη δημιουργία του παιχνιδιού, αφού τόσο ο Μπιέλ όσο και ο Αγκιμπού δεν πήραν πρωτοβουλίες και σίγουρα δεν ήταν σε καλή μέρα. Και μπορεί η Νόριτς να μην απείλησε ως το φινάλε του ημιχρόνου όμως και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να απειλήσει πέρα από μια στιγμή στο 42’ από κλέψιμο του Αγκιμπού αλλά η καλή ευκαιρία για την ισοφάριση χάθηκε αφού ο Μασούρας (έπαιξε σέντερ φορ) καθυστέρησε στη συνέχεια.

Στο 2ο ημίχρονο ο Μαρτίνεθ πέρασε στο ματς τον Φορτούνη αντί του αρνητικού Αγκιμπού και μόλις στο 47’ ο Βρουσάι λίγο έλειψε από πάσα του Φορτούνη να ισοφαρίσει μέσα από την περιοχή. Όμως στο 49’ από λάθος έξοδο του Τζολάκη ο Σάρτζεντ από κοντά έκανε το 2-0. Το γκολ «πάγωσε» τους «ερυθρόλευκους» που στο 51’ δέχθηκαν και τρίτο γκολ αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ του σκόρερ Σάρτζεντ.

Στο 56’ ο Μασούρας απείλησε με δυνατό σουτ αλλά ο Γκαν μπλόκαρε. Στο 60’ πέρασαν στο ματς οι μαντί, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί και έκανε ντεμπούτο ο Φρέιρε που είχε κεφαλιά που έδιωξε ο Γκαν στο 63’. Οι Πειραιώτες ανέβηκαν αισθητά αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν γκολ και το 2-0 έμεινε ως το τέλος, αφού πρώτα ακυρώθηκε για φάουλ, γκολ του Ρόου στο 86’.

ΝΟΡΙΤΣ: Γκαν, Γκίμπσον, Σάρτζεντ, Μπαρνς, Φάσναχτ, Σαρά, ΜακΛίν, Ντάφι, Ερνάντες, Γιαννούλης, Στέισι. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Ομπαμιντέλε, Ρόου, Πλασέτα, Νούνιες, Φίσερ, Σπρίνγκετ, Γκίμπς, ΜακΚάλουμ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι (46’ Ανδρούσος), Ρέτσος, Ντόη (60’ Φρέιτε), Ραμόν, Ιμπόρα (73’ Χουάνγκ), Μπουχαλάκης (60’ Καρβάλιο), Αγκ. Καμαρά (46’ Φορτούνης), Βρουσάι (60’ Μ. Καμαρά), Μασούρας (60’ Ελ Αραμπί), Μπιέλ.