Προτάσεις για μία Σαρακοστή με γεύση και ποικιλία

Προτάσεις για μία Σαρακοστή με γεύση και ποικιλία

Η Σαρακοστή έχει μπει για τα καλά και η νηστεία έχει ήδη ξεκινήσει! Αρκετοί από εμάς, τηρούμε τα έθιμα και τις παραδόσεις, εντάσσοντας στη διατροφή μας νηστίσιμες και χορτοφαγικές προτάσεις. Επειδή όμως η περίοδος της Σαρακοστής διαρκεί σαράντα ημέρες, έχουμε ανάγκη από γεύση και ποικιλία. Γεύση γιατί η απόλαυση είναι must στο φαγητό και ποικιλία γιατί «πρώτα χορταίνει το μάτι» και μετά το στομάχι!

Εμείς το μόνο που έχουμε να δηλώσουμε, είναι πως όποιος πιστεύει ότι οι διατροφικές επιλογές της περιόδου αυτής είναι περιορισμένες, δεν έχει παρά να τσεκάρει το μέρος όπου η Σαρακοστή έχει… απίθανη γεύση, μεγάλη ποικιλία και πολύ φαντασία!

Δε μιλάμε για κανένα άλλο μέρος, παρά το κατάστημα Γρηγόρης της γειτονιάς μας, στο οποίο ανακαλύψαμε απίθανες νηστίσιμες προτάσεις που μας ενθουσίασαν. Πρόκειται για επιλογές που μπορούν να καλύψουν τις προτιμήσεις όλων όσων θέλουν να συνδυάσουν εγκράτεια αλλά και απόλαυση καθ’ όλη την περίοδο που νηστεύουν και υπόσχονται να… τους κάνουν να γλύφουν και τα δάχτυλά τους!

Ο Γρηγόρης «χρωματίζει» την περίοδο της νηστείας με φρεσκοψημένες, παραδοσιακές πίτες, όπως χειροποίητη σπανακόπιτα, πατατόπιτα & μανιταρόπιτα, φρεσκοφτιαγμένες νηστίσιμες σαλάτες, χορταστικές σαρακοστιανές μπαγκέτες, κουλούρια και υπέροχα γλυκίσματα τα οποία μας… προκαλούν να τα δοκιμάσουμε όλα! Αλλά και τα συσκευασμένα νηστίσιμα snacks, οι φυσικοί χυμοί και τα vegan smoothies, μας «κλείνουν το μάτι» και μας καλούν να τα εντάξουμε στις νηστίσιμες διατροφικές μας συνήθειες, στο σπίτι ή στο γραφείο.

Και επειδή… ο καφές δεν μπορεί να λείπει  από τη Σαρακοστή, στο Γρηγόρη θα βρείτε Vegan Cappuccino και Vegan Freddo Cappuccino με ρόφημα καρύδας, αμυγδάλου ή σόγιας!

Όλες τις νηστίσιμες δημιουργίες του Γρηγόρη μπορείτε να τις βρείτε, τόσο στα καταστήματά του όσο και στο gregorys.gr ή το gregory’s eorder app.

Γιατί… αυτή τη Σαρακοστή, υπάρχει τρόπος να συνδυαστεί η εγκράτεια με την ασύγκριτη και ποιοτική γεύση!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter