Προσβολές από Γεωργιάδη σε γιατρό του «Παπανικολάου»: «Εχω βαρεθεί την γκρίνια σας»

Προσβολές από Γεωργιάδη σε γιατρό του «Παπανικολάου»: «Εχω βαρεθεί την γκρίνια σας»

Απίστευτα προκλητικός και προσβλητικός εμφανίστηκε ο Αδωνης Γεωργιάδης στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου απάντησε κραυγάζοντας στις παρατηρήσεις γιατρού για τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού.

Αντί να απαντήσει στον πρόεδρο της ΕΝΙΘ και γιατρό στο «Παπανικολάου», Χρήστο Καραχρήστο, ο οποίος μιλούσε για την ανάγκη για μόνιμες προσλήψεις στο νοσοκομείο αντί για επικουρικές προσλήψεις που και δεν αποτελούν λύση στο πρόβλημα, ο υπουργός σήκωσε τη φωνή και απάντησε ότι το κράτος δεν μπορεί να υποστηρίξει νέες προσλήψεις γιατρών.

Οταν ο γιατρός ζήτησε «μαζικές προσλήψεις και κίνητρα στους γιατρούς», ο κ. Γεωργιάδης απάντησε «δεν μπορεί η Ελλάδα να το κάνει, τι θα κάνεις;».

Ο υπουργός Υγείας ο οποίος δεν έχει ανοχή σε δίκαια αιτήματα των υγειονομικών άρχισε να φωνάζει ότι αυτά «είσαι με το ΚΚΕ» και ότι «δεν σηκώνω τέτοια εγώ», ενώ μιλούσε στον ενικό στον γιατρό.

«Θα πείτε ένα ευχαριστώ στο κράτος για όλα αυτά που κάνει στο σύστημα για όλα αυτά που κάνει και μετά όλα τα άλλα. Έχω βαρεθεί τη γκρίνια σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το σύστημα προχωράει είναι όρθιο σώζει ζωές» ούρλιαζε ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης δεν άκουγε καν τι έλεγε ο γιατρός του «Παπανικολάου» και ότι το νοσοκομείο και οι εργαζόμενοι βρίσκονται στα όριά τους.

Ο γιατρός τόνισε ότι «την ώρα που δεν κάνετε προσλήψεις μιας συνάδελφός μας κατέρρευσε…».

Ο διάλογος αποτυπώθηκε στην κάμερα και αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του υπουργού.

Το σχετικό βίντεο. Η συζήτηση με τον γιατρό μετά το 7:00

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Προχωρά η διαδικασία δανεισμού για «Αυγή» και «Κόκκινο»

Και η Έλενα Ακρίτα κατά της αλλαγής ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ – Η ανάρτησή της

Πανικός στο Μαξίμου μετά την κατάθεση Θεοδωρόπουλου περί «άνωθεν εντολής»για την διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter