Προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό δικαστήριο για τον I. Φιλιππούση

Προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό δικαστήριο για τον I. Φιλιππούση

Στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε ο Ολυμπιακός με αφορμή την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Oμοσπονδίας να προσλάβει στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα, τον πρώην διευθυντή επικοινωνίας, Ιάκωβο Φιλιππούση.

Σύμφωνα με την προσφυγή τον επόμενο εκτελεστικό γραμματέα μπορεί να τον προτείνει μόνο ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Στην προκειμένη περίπτωση ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποχώρησε από την διαδικασία και δεν πρότεινε κανέναν γιατί γνώριζε πως αν πρότεινε δικό του πρόσωπο δεν θα περνούσε από την ΕΕ και θα ήταν αναγκασμένος να οδηγηθεί σε παραίτηση. Ετσι πέρασε η πρόταση του αναπληρωτή προέδρου, Παναγιώτη Δημητρίου, που ήταν ο Ιάκωβςο Φιλιππούσης.

Με την πρόταση του Π. Δημητρίου συμφώνησαν άλλοι έντεκα σύμβουλοι κι έτσι ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ ανέλαβε τη θέση του εκτελεστικού γραμματέα. Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που συζητήθηκε το θέμα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης που είναι και μέλος της ΕΕ είχε κάνει λόγο για πραξικόπημα

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού και πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, αλλά και ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος είχαν αποχωρήσει από τη διαδικασία. Οι Μάκης Γκαγκάτσης και Αλέξης Αλεξίου που εκπροσωπούσαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ψήφισαν λευκό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter