Προολυμπιακό Τουρνουά: Ξεκίνημα με Ντόντσιτς και Κροάτες

Προολυμπιακό Τουρνουά: Ξεκίνημα με Ντόντσιτς και Κροάτες

Με μονομαχία του εκπληκτικού Λούκα Ντόντσιτς με τον Μάριο Χεζόνια θα ανοίξει η αυλαία του Προολυμπιακού τουρνουά, το βράδυ της Τρίτης στο Φάληρο (21.00). Η Σλοβενία και η Κροατία θα είναι πιθανότατα οι μεγάλοι αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας για το μονάκριβο εισιτήριο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Εθνική μας θα δώσει τον πρώτο αγώνα της αύριο, με αντίπαλο την υπολογίσιμη Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο. Και οι δύο αγώνες θ’ αρχίσουν στις 9 μ.μ. Οι συγκεκριμένες ομάδες θα αναμετρηθούν σήμερα, στην πρεμιέρα του τουρνουά (17.30). Η τελική φάση θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Τη δωδεκάδα της «επίσημης αγαπημένης», που κατεβαίνει με προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη και περιμένει 11.000 κόσμο στο πλευρό της, απαρτίζουν οι Καλάθης, Γουόκαπ, Μωραΐτης, Τολιόπουλος, Καλαϊτζάκης, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Χαραλαμπόπουλος, Γ. Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Παπαγιάννης, Κ. Αντετοκούνμπο.

Σήμερα θα ξεκινήσουν και τα άλλα τρία Προολυμπιακά τουρνουά, απ’ όπου θα μοιραστούν ισάριθμα εισιτήρια για το Παρίσι. Στη Βαλένθια θα διεκδικήσουν την πρόκριση οι Ισπανία, Πολωνία, Φινλανδία, Μπαχάμες, Λίβανος, Ανγκόλα. Στη Ρίγα θα παίξουν οι Λετονία, Βραζιλία, Γεωργία, Μαυροβούνιο, Καμερούν, Φιλιππίνες. Και στο Σαν Χουάν το Πουέρτο Ρίκο θα φιλοξενήσει τις Λιθουανία, Ιταλία, Μεξικό, Ακτή Ελεφαντοστού, Μπαχρέιν.

Διαβάστε επίσης: Προολυμπιακό Τουρνουά: Πότε είναι τα ματς της Εθνικής – Η ώρα του τζάμπολ και η μετάδοση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter