Προολυμπιακό: Αντετοκούνμπο εναντίον Ντόντσιτς στον ημιτελικό

Προολυμπιακό: Αντετοκούνμπο εναντίον Ντόντσιτς στον ημιτελικό

Η Σλοβενία του εκπληκτικού Λούκα Ντόντσιτς θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής μας στον σαββατιάτικο ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά, μετά τη νίκη της επί της Νέας Ζηλανδίας: 104-78.

Ο ασυγκράτητος Ντόντσιτς τελείωσε τον αγώνα με 36 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Ο Τζος Νίμπο πρόσθεσε 20 και οι Χόρβατ, Πρέπελιτς από 14.

Οι Σλοβένοι, που χρειάζονταν νίκη με διψήφια διαφορά για να αποφύγουν τον πρόωρο αποκλεισμό, προηγήθηκαν με 27-8 στο ξεκίνημα και άντεξαν στην πρόσκαιρη αντεπίθεση των Νεοζηλανδών.

Το 46-39 του ημιχρόνου έγινε 71-46 στα τέλη της γ’ περιόδου, αλλά δεν έφτασε στο +29 που χρειαζόταν η Σλοβενία για να κατακτήσει την πρωτιά του Ομίλου της, αφού ο Ντόντσιτς αστόχησε στην εκπνοή. Ο Ίλι πέτυχε 27 πόντους για τους Νεοζηλανδούς, που αποκλείστηκαν πρόωρα.

Το ματς της Εθνικής μας με τους Σλοβένους θα ξεκινήσει στις 17.30 του Σαββάτου. Στον δεύτερο ημιτελικό, το ίδιο βράδυ (21.00), θα αναμετρηθούν στο ΣΕΦ Κροατία-Δομινικανή Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης:

Euro 2024: Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας – Γερμανίας για τον πανηγυρισμό του Ντεμιράλ – Τι συνέβη (Video)

Επιχείρηση συγκάλυψης και για τα νταηλίκια Αυγενάκη; «Η Αστυνομία δεν κατέγραψε τη βιαιοπραγία στο βιβλίο συμβάντων» (Video)

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Πληροφορίες για πρόταση για εσωκομματικό δημοψήφισμα – Διαψεύδεται επίσημα

Ρεζίλι και στο Politico o Αυγενάκης: Έλληνας βουλευτής διαγράφηκε από το κυβερνών κόμμα μετά από επίθεση σε υπάλληλο αεροδρομίου

Ο Κασσελάκης συνάντησε on camera τους εργαζόμενους της Αυγής: «Mea culpa που δε σας συνάντησα – Δεν θα απολυθεί κανείς» (Video)

Ο Κύρτσος εκθέτει Μελόνι και φον ντερ Λάιεν: Επιθετικός εθνικισμός για μετανάστες και κοσμοπολίτικα συμφέροντα

«Ο Αυγενάκης ήταν εκτός εαυτού – Με εξύβρισε και με απείλησε» – Τι είπε ο υπάλληλος για την επίθεση στο αεροδρόμιο (Video)

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Πάνω από 35 τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του θύματος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter