Προκριματικά Champions League: Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Μπόρατς με δύο νίκες, επόμενος αντίπαλος η Μάλμε

Προκριματικά Champions League: Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Μπόρατς με δύο νίκες, επόμενος αντίπαλος η Μάλμε
CHAMPIONS LEAGUE 2024-2025 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÌÐÏÑÁÔÓ ÌÐÁÍÉÁ ËÏÕÊÁ - ÐÁÏÊ

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε, και εξακολουθεί να ονειρεύεται ότι μπορεί να αγωνιστεί στους ομίλους της χρυσοφόρας διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι πρωταθλητές Ελλάδας στη ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου «ζευγάρωσαν» τις νίκες τους επικρατώντας και εκτός έδρας της Μπόρατς Μπάνια Λούκα με 1-0 και πέρασαν στην επόμενη φάση με συνολικό σκορ 4-2.

Δοκάρι και γκολ

Στη πρώτη σημαντική στιγμή του αγώνα ο Δικέφαλος είχε δοκάρι. Ο Σβαμπ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Κουλιεράκης ξέφυγε από τους αντιπάλους του, έκανε την προβολή και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο διεθνής αμυντικός στο ματς της Τούμπας είχε πετύχει δύο γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 25’. Εξαιρετική συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ με τον Τάισον να βρίσκει τον Οζντόεφ, αυτός γύρισε κατευθείαν στον Μουργκ που ήταν στα όρια της περιοχής και με πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1!

Στο 27’ η ελληνική ομάδα έφτασε κοντά σε ένα γκολ ακόμα. Ο Οζντόεφ σούταρε με δύναμη με τον Σισόφσκι να αποκρούει με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε το δεύτερο γκολ και στο 36’ έχασε νέα ευκαιρία με τον Μουργκ.

Το σκηνικό του αγώνα ήταν ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν. Στο 49’ ο Σισόφσκι απέκρουσε σουτ του Τάισον, ενώ στο 68’ υπήρξε προσωρινή διακοπή επειδή έπεσε μία κροτίδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 87’ ο Κωνσταντέλιας πάτησε περιοχή, σούταρε, χωρίς να βάλει δύσκολα στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ο Ολλανδός Σάντερ φαν ντε Έικ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λούκιτς, Ερέρα, Κουλάσιν, Μέιγερς, Καρολίνα, Σβαμπ.

Μπόρατς: Σισόφσκι, Κβρζιτς (68’ Τσάβιτς), Μέιγερς, Καρολίνα, Ερέρα, Γκράχοβατς, Σκόρουπ (57’ Bράνιες), Κουλάσιν, Σάβιτς (57’ Χρέλια), Βούκοβιτς, Λούκιτς (79’ Μαρτσετίτς).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Τροστ-Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ (81’ Βιεϊρίνια), Ντεσπόντοφ (62’ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (71’ Kαμαρά), Τάισον (62’ Κωνσταντέλιας), Τόμας (71’ Σαμάτα).

**Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ πέρασε το εμπόδιο της Μπόρατς και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό του Champions League, τσέκαρε και League Stage οποιασδήποτε διοργάνωσης, ακόμη και αν έχει δύο αποκλεισμούς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter