Πρώην συνεργάτης του Μητσοτάκη καταγγέλλει Ζούλα, Λ. Παπαδάκη και Ελματζιόγλου

Πρώην συνεργάτης του Μητσοτάκη καταγγέλλει Ζούλα, Λ. Παπαδάκη και Ελματζιόγλου
Κωνσταντίνος Ζούλας (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο πρώην συνεργάτης του πρωθυπουργού (πριν αλλά και αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου) Αργύρης Παπαστάθης αποκαλεί «συλητές της ΕΡΤ» τους Ζούλα, Λίνα Παπαδάκη και Ελματζιόγλου σε δήλωση που παραχώρησε στο mononews.gr.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στον Λάκη Παπαστάθη, πατέρα του Αργύρη, ο οποίος «μέσα από τις τηλεοπτικές του παραγωγές, όπως το «Παρασκήνιο» μετέφερε στην οθόνη τις ιδέες του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου κινηματογράφου, εντρυφώντας σε θέματα που αφορούσαν την ελληνική και ευρωπαϊκή κουλτούρα και τον πολιτισμό, από τα τέλη του 19ου αιώνα, τη λογοτεχνία, τη ζωγραφική, τις εικαστικές τέχνες, την ποίηση, τη φιλοσοφία, μέχρι τον κινηματογράφο και τον πολιτισμό εν γένει στην Ελλάδα και έως τα πρώτα χρόνια του 21ου αιώνα».

Και προστίθενται τα εξής:

«Σύμφωνα με δήλωση του δημοσιογράφου Αργύρη Παπαστάθη, γιου του Λάκη Παπαστάθη, «ο Κωνσταντίνος Ζούλας θα μείνει στην Ιστορία της ΕΡΤ ως ο άνθρωπος που έκοψε τις εκπομπές του Γιώργου Σγουράκη και του Λάκη Παπαστάθη. Δεν είναι και λίγο. Προφανώς, ¨δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε¨.

»Αναφέρει επίσης ότι ¨ουσιαστικά οι κ.κ. Ζούλας, Λίνα Παπαδάκη και Ελματζιόγλου είναι οι συλητές της ΕΡΤ, όχι γιατί κλέβουν το ταμείο (δεν εννοώ αυτό) αλλά γιατί καταστρέφουν ως άλλοι Ταλιμπάν την πολιτιστική υπεραξία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης αφήνοντας και το αρχείο της να σαπίζε騻.

Επιπλέον, στο δημοσίευμα στηλιτεύεται το γεγονός οι ιστορικές εκπομπές «Παρασκήνιο» και «Μονόγραμμα» πρέπει να τα ψάξει ο χρήσης στο ERTflix για να αναδυθούν μια – μια οι εκπομπές, καθώς η πλατφόρμα προτιμά να βάζει στη βιτρίνα αστυνομικές σειρές ή ρομαντικές κομεντί και όχι τον πολιτιστικό πλούτο που παρήγαγε η Δημόσια Τηλεόραση.

Τέλος, σαφείς αιχμές αφήνονται στο δημοσίευμα για τη «θολή Διαύγεια της ΕΡΤ», γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να μένει στη σφαίρα της φαντασίας το πραγματικό κόστος του προγράμματος της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Διαβάστε επίσης:

Απολογούμενος ο Άδωνης για την απόλυση των εργαζομένων του προγράμματος Philos

ΕΙΗΕΑ: Εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου

Ο Σάντσεθ στην Ισπανία μηδενίζει τον ΦΠΑ στο λάδι, ο Μητσοτάκης ρίχνει λάδι στη φωτιά της ακρίβειας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter