Πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε πεζό

Πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε πεζό

Ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers, Τζος Κλίνγκχοφερ, φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε πεζό και σε βάρος του κατατέθηκε μήνυση από την κόρη του θύματος.

Συγκεκριμένα, η Άσλεϊ Σάντσεζ, κόρη του 47χρονου Ίσραελ Σάντσεζ, ο οποίος πέθανε όταν παρασύρθηκε από όχημα ενώ περπατούσε σε διάβαση πεζών στην Αλάμπρα, ανατολικά του Λος Άντζελες, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του μουσικού την Τετάρτη 10 Ιουλίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, το δυστύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της 18ης Μαρτίου, με την ενάγουσα να ισχυρίζεται ότι ο Κλίνγκχοφερ οδηγούσε ένα μαύρο SUV χωρίς πινακίδες και έστριψε αριστερά σε μια διασταύρωση με διάβαση πεζών.

Βίντεο από την κάμερα του σπιτιού ενός κατοίκου της περιοχής, κατέγραψε ένα μαύρο αυτοκίνητο να χτυπά τον 47χρονο άνδρα αμέσως μετά από στροφή. Η μήνυση αναφέρει επίσης ότι ο κιθαρίστας χρησιμοποιούσε κινητό τηλέφωνο ενώ οδηγούσε, με το βίντεο να δείχνει τον οδηγό να κρατά ένα αντικείμενο πάνω από το τιμόνι.

Ο άνδρας υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε καμία σύλληψη για το περιστατικό.

Ο δικηγόρος του Κλίνγκχοφερ, Άντριου Μπρέτλερ, δήλωσε στο NBC News την Τετάρτη 10/7 ότι ήταν ένα «τραγικό ατύχημα». «Αφού το αυτοκίνητο χτύπησε τον πεζό, ο Τζος σταμάτησε το όχημα, κάλεσε το 911 και περίμενε μέχρι να φτάσει η αστυνομία και το ασθενοφόρο. Συνεργάζεται πλήρως με την τροχαία», πρόσθεσε ο Μπρέτλερ.

Ο δικηγόρος της ενάγουσας, Νικ Ρόουλεϊ, χαρακτήρισε το περιστατικό «απερίσκεπτη ανθρωποκτονία, την οποία οι αρχές επιβολής του νόμου δεν έχουν διερευνήσει σωστά». Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Αλάμπρα, ανέφερε ότι η υπόθεση παραμένει ενεργή.

Ο Κλίνγκχοφερ βρίσκεται σε περιοδεία με το συγκρότημα Pearl Jam. Ο Guardian σημειώνει ότι δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία μαζί του. Οι εκπρόσωποι των Pearl Jam δεν απάντησαν στο αίτημα της βρετανικής εφημερίδας για σχολιασμό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter