Προειδοποίηση ΕΟΦ για σκεύασμα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας

Ο ΕΟΦ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το σκεύασμα MAX ERO PLUS που διακινείται στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε να περιέχει τη δραστική ουσία σιλδεναφίλη χωρίς να αναφέρεται στην ετικέτα του, έπειτα από διενέργεια εργαστηριακών ελέγχων.

Το εν λόγω προϊόν «προωθείται για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας. Η δραστική ουσία σιλδεναφίλη περιέχεται σε συνταγογραφούμενα φάρμακα που προορίζονται για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες εάν ληφθεί ανεξέλεγκτα».

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους το προϊόν με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να τον ενημερώσουν άμεσα.

«Υπενθυμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή», καταλήγει ο ΕΟΦ στην ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΦ

Σύμφωνα με την ενημέρωση των αρχών της Ισπανίας, διακινήθηκε το σκεύασμα MAX ERO PLUS μέσω της ιστοσελίδας https://maxeroplus.com/shop και βρέθηκε να περιέχει τη δραστική ουσία σιλδεναφίλη (χωρίς να αναφέρεται στην ετικέτα του) κατόπιν εργαστηριακών ελέγχων.

Το συγκεκριμένο προϊόν προωθείται για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας.

Η δραστική ουσία σιλδεναφίλη περιέχεται σε συνταγογραφούμενα φάρμακα που προορίζονται για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες εάν ληφθεί ανεξέλεγκτα.

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους το προϊόν με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.Ειδήσεις Υγείας χωρίς δεσμεύσεις με στόχο την ενημέρωση και την παρουσίαση όλων των πλευρών του τομέα της Υγείας από έγκριτους επιστήμονες και δημοσιογράφους.

Διαβάστε επίσης

Κίμωλος: Μετέφεραν με ιδιωτικό σκάφος πυροσβέστες από τη Μήλο για να σβήσουν τη φωτιά

Ηγουμενίτσα: Ανατροπή βυτιοφόρου στην Εθνική Οδό – Διαρροή καυσίμων, διεκόπη η κυκλοφορία

Βαθαίνει το ρήγμα Μητσοτάκη – Σαμαρά: Από την αιχμή μέσω Βουλής στα «καρφιά» για τα εθνικά θέματα

Η Τουρκία βομβάρδισε θέσεις του PKK – «Επιχειρήσεις κατά 32 στόχων σε Ιράκ και Συρία»

Ξανά με… λάθη και παραλείψεις πάει σε δίκη η Greek mafia – Ηχηρά ονόματα μένουν εντός κάδρου με πρόταση εισαγγελέα

Εκλογές ΗΠΑ: Οριακή η διαφορά Τραμπ – Χάρις – Τι έδειξε νέα δημοσκόπηση της Wall Street Journal

Ποδοσφαιρική βραδιά: Που θα δείτε τα ματς Παναθηναϊκός – Τσέλσι, ΠΑΟΚ – Πλζεν και Μάλμε – Ολυμπιακός

Νέες ταινίες: Μια αυστηρώς

Ετικέτες