Πρόεδρος ΟΣΕΥΠΕ: Υπάρχουν και άλλα βίντεο με τον Αυγενάκη – Να ανοίξουν όλες οι κάμερες (Video)

Πρόεδρος ΟΣΕΥΠΕ: Υπάρχουν και άλλα βίντεο με τον Αυγενάκη – Να ανοίξουν όλες οι κάμερες (Video)

Ενώ ο Λευτέρης Αυγενάκης επιχειρεί να υποβαθμίσει το περιστατικό στο αεροδρόμιο και «τρέχει» να δώσει εξηγήσεις στην γαλάζια ΚΟ με ορατό το ενδεχόμενο διαγραφής του, ο πρόεδρος της ΟΣΕΥΠΕ δηλώνει ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο που αφορούν τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μιλώντας στον Alpha, ο Κώστας Διαμαντής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «ήρθε στην Ομοσπονδία μια καταγγελία την οποία ελέγξαμε εξονυχιστικά για ευνόητους λόγους και μας είπαν ότι υπάρχει και το σχετικό βίντεο με τον υπάλληλο του αεροδρομίου. Υπάρχουν κι άλλα βίντεο με αστυνομικούς και πολλά πράγματα».

«Αυτά θέλουν διερεύνηση από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όπως ζητάμε και με επιστολή. Υπάρχουν κι άλλα γεγονότα. Έχουμε καταγγελίες ότι ο πρώην υπουργός χτυπούσε με τα πόδια καρέκλες, έσπρωχνε πράγματα… έχει συνέχεια το θέμα. Ζητάμε να ανοίξουν όλες οι κάμερες και να φανούν όλα τα πραγματικά γεγονότα».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο, συμπλήρωσε ότι προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον υπάλληλο αλλά «έχει κλειστό το κινητό και του λέμε να μην φοβάται κάτι και να μιλήσει».

Διαβάστε επίσης: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter