Μπορεί η πλειοψηφία στην Προανακριτική να αποφάσισε το απόγευμα να καλέσει τον Χρήστο Τριαντόπουλο την ερχόμενη Δευτέρα, όμως, η ημερομηνία άλλαξε, καθώς δεν θα μπορούσαν να τηρηθούν οι απαιτούμενες προθεσμίες για να επιδοθεί η κλήση μέσω δικαστικού κλητήρα.
Στην ταραχώδη συνεδρίαση της Πέμπτης, από την οποία αποχώρησαν όλα τα κόμματα της μειοψηφίας πλην των Σπαρτιατών και της Πλεύσης Ελευθερίας που καταψήφισαν την εσπευσμένη κλήτευση Τριαντόπουλου, η ΝΔ επέβαλλε τους πρόωρους τίτλους τέλους στην Προανακριτική.
Παράλληλα, η ζέση για άρον άρον κλείσιμο των διαδικασιών οδήγησε τη συμπολίτευση στην κλήση του κ. Τριαντόπουλου την παραμονή της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, με σκοπό να περάσει στα ψιλά το γεγονός ότι -κατά τις πληροφορίες- ο πρώην υφυπουργός – «παρατηρητής» δεν θα έδινε καν το «παρών» στην Επιτροπή, στέλνοντας υπόμνημα.
Ωστόσο, η σπουδή της ΝΔ οδήγησε σε γκάφα, αφού μέχρι τη Δευτέρα δεν θα είχε παραδοθεί μέσω δικαστικού επιμελητή η κλήση στον κ. Τριαντόπουλο, καθώς η εν λόγω διαδικασία απαιτεί τουλάχιστον πέντε μέρες.
Συνεπώς, με νέα απόφαση, η οποία δεν «πέρασε» μέσω ψηφοφορίας στην Προανακριτική, καλεί τον ερευνώμενα πρώην υφυπουργό για την επόμενη Παρασκευή (28/3).
Η απόφαση: