Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Κάνει βόλτες με ηλεκτρικό πατίνι στο κάστρο του Ουίνδσορ (Video)

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Κάνει βόλτες με ηλεκτρικό πατίνι στο κάστρο του Ουίνδσορ (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, το οποίο τον δείχνει να κάνει βόλτες με το ηλεκτρικό πατίνι του γύρω από το κάστρο Γουίνσδορ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, απαθανατίστηκε πάνω στο ηλεκτρικό πατίνι να σφυρίζει μέσα από τις πύλες του κάστρου από έναν θαυμαστή του και στη συνέχεια το κλιπ διάρκειας 8 δευτερολέπτων δημοσιεύτηκε στα social media.

Ο Γουίλιαμ φορούσε μαύρα γυαλιά και ήταν ντυμένος με ένα μαύρο παντελόνι, μπλε μπλούζα, άσπρo πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας προμηθεύτηκε το πατίνι πρώτη φορά το 2023, προκειμένου να κάνει την διαδρομή προς τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο ακόμα πιο γρήγορα.

Το πριγκιπικό ζεύγος και τα τρία τους παιδιά διαμένουν στο ιστορικό κτήμα, στο Adelaide Cottage, με τον Γουίλιαμ να οργανώνει τακτικά συναντήσεις στο κάστρο, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων, αφού το κάστρο βρίσκεται σε ένα κτήμα της βασιλικής οικογένειας περίπου 655 στρεμμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Οι φιλο-ισραηλινές θέσεις των Εργατικών τους «στοίχισαν» τέσσερις έδρες – Ποιοι υποψήφιοι υπέρ των Παλαιστινίων εκλέχθηκαν

Ισπανία: Η εισαγγελία άσκησε έφεση κατά της άρνησης του Ανώτατου Δικαστηρίου να αμνηστεύσει τον Κάρλες Πουτζντεμόν

Κύπρος: Οργή Χριστοφίδη για κουκούλωμα του σκανδάλου διαβατηρίων – «Καταγγέλλω τον Αναστασιάδη και μου απαντούν ότι δεν είναι υπό διερεύνηση!»

Ρωσία: Η Παγκόσμια Τράπεζα την αναβάθμισε σε χώρα υψηλού εισοδήματος

Η επόμενη ημέρα για τη Βρετανία μετά τους Τόρις και τους… Νέους Εργατικούς

Politico: Τι θα συμβεί εάν ενωθούν Λεπέν και Μελόνι;

Ρωσία: Στη Μόσχα ο Όρμπαν – Αντιδράσεις χωρίς τέλος από την ΕΕ για την επίσκεψη

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter