«Πρεσβευτής» της Θεσσαλονίκης ο Ορέστης Τσανγκ του Survivor (Video)

Τον Ορέστη Τσανγκ επιστρατεύει η δημοτική αρχή στην προσπάθειά της να ενισχύσει τουριστικά την πόλη και να επιχειρήσει ένα άνοιγμα στην αγορά της Κίνας

«Ο Ορέστης κέρδισε μια αναγνωρισιμότητα, λόγω της συμμετοχής του στο Survivor. Ο ίδιος, όμως, προέρχεται από τον χώρο του τουρισμού και ασχολείται με την αγορά της Κίνας. Για τους λόγους αυτούς θελήσαμε να τον αξιοποιήσουμε, καθώς στη φετινή ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας.

«Στόχος είναι να αφήσουμε ένα θετικό πρόσημο για την πόλη», είπε από την πλευρά του ο Ορέστης Τσανγκ και πρόσθεσε:

«Ο λόγος που η μητέρα μου ήρθε στην Ελλάδα και έμεινε στη Θεσσαλονίκη είναι η διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης το 1986 και έτσι αγάπησα αυτή τη πόλη. Με αγκάλιασε αυτή η πόλη και θεωρώ ότι με αυτή την αναγνωρισιμότητα μπορούμε να αφήσουμε κάτι θετικό. Λόγω του ότι η καταγωγή μου είναι από την Κίνα (σ.σ. φέτος η Κίνα είναι τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ – Helexpo) θέλω να βοηθήσω το δήμο και θέλω με όλες μου τις δυνάμεις να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια και νομίζω ότι τα αποτελέσματα θα είναι ορατά στο εγγύς μέλλον».

Typosthes.gr - Ορεστης Τσανγκ για τουρισμο Θεσσαλονικης