Πρεμιέρα για το «Night out» (Video)

Πρεμιέρα για το «Night out» (Video)

Σήμερα παρουσιάζεται στο Cine Αλεξάνδρα στο Χαλάνδρι το «Night out», η νέα ταινία του Στράτου Τζίτζη.

Βερολίνο, 2018. Στη διάρκεια ενός ξέφρενου σαββατόβραδου ένα πολύχρωμο μίγμα ετερο-ομοφυλόφιλων ατόμων που λαχταρούν διασκέδαση βιώνουν εμπειρίες απρόσμενες. Μόνοι ή σε παρέες, οι πρωταγωνιστές οδηγούνται στο θρυλικό KitKatClub, όπου έρχονται τα πάνω κάτω και ο φακός του Στράτου Τζίτζη βρίσκεται εκεί για να καταγράψει τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα του ταξιδιού τους.

«Οι άνθρωποι στις μέρες μας βγαίνουν πιο συχνά από παλιά, ακόμη και κάθε Σαββατοκύριακο, καθώς το άγχος της καθημερινότητάς μας είναι μεγαλύτερο από αυτό των προγόνων μας. Η ζωή έχει γίνει πιο τεταμένη. Άρα, η ανάγκη να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε είναι διαρκής, προτρέποντάς μας να βγαίνουμε από τα σπίτια μας και απ’ τους εαυτούς μας. Αυτή η παρόρμηση για έξοδο μπορεί να αποκαλύψει ενδιαφέρουσες και απρόσμενες πτυχές του εγώ μας, με τις οποίες ασχολούμαστε και στην ταινία» λέει ο σκηνοθέτης και ολοκληρώνει: «το Night Out είναι μια νυχτερινή κωμωδία που μας δίνει την ευκαιρία να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε και να αφήσουμε για λίγο κατά μέρος τα προγράμματα και τις επιδιώξεις μας».

Το φιλμ του Στράτου Τζίτζη («Η αγάπη είναι ελέφαντας», «Σώσε με», «45 τετραγωνικά», «Καύση») γυρίστηκε το 2018 σε απαγορευμένα μέρη του Βερολίνου, όπου δεν επιτρέπονται κάμερες και μετά από τη σημερινή προβολή που θα γίνει παρουσία του σκηνοθέτη στις 21:00 στο Cine Αλεξάνδρα στο Χαλάνδρι, έχει προγραμματιστεί από τις 25 Ιουλίου να ανέβει στην πλατφόρμα του Cinobo.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter