Premier League: Η μπάλα πέρασε τη γραμμή αλλά το γκολ δε μέτρησε – Δείτε την επίμαχη φάση (Video)

Premier League: Η μπάλα πέρασε τη γραμμή αλλά το γκολ δε μέτρησε – Δείτε την επίμαχη φάση (Video)

Με… παραφωνίες ξεκίνησε ξανά η αγγλική Premier League, μετά την τρίμηνη διακοπή λόγω του κορονοϊού. Στον αγώνα της Άστον Βίλα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σημειώθηκε ένα από τα πλέον σκανδαλώδη -μη- σφυρίγματα από τη στιγμή που εισήλθαν οι νέες τεχνολογίες στην αγγλική λίγκα. 

Για την 28η αγωνιστική, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Ή μάλλον: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σκόραρε αλλά ο διαιτητής αλλά και το Goal Line Technology έδειξαν… no goal.

Ειδικότερα, ο αγώνας βρισκόταν στο 42′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα περνάει τη γραμμή αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ καθώς στο ειδικό ρολόι του διαιτητή Μάικλ Όλιβερ, που φοράει στον καρπό και συνδέεται με το hawk-eye που τον ενημερώνει για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή, δεν δονήθηκε ποτέ.

Δείτε την επίμαχη φαση:

Η… εξήγηση 

Μετά την κατακραυγή στα Social Media, η εταιρεία Hawk-Eye, που είναι υπεύθυνη για το λογισμικό και τις κάμερες που ελέγχουν το Goal Line Technology, εξέδωσε ανακοίνωση. Ζητώντας συγγνώμη για το σημαντικό λάθος, υποστήριξε πως η στάση του σώματος του τερματοφύλακα και του αμυντικού, αλλά και το δοκάρι, δεν επέτρεψαν στις επτά κάμερες του συστήματος του Goal Line να έχουν «καθαρή» λήψη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter