Πραξικόπημα στη Βουλή με το πόθεν έσχες – Στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το Docville

Πραξικόπημα στη Βουλή με το πόθεν έσχες – Στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το Docville
Βόμβα Φλωρίδη: Τροπολογία-συγχωροχάρτι για εγκλήματα διαφθοράς
01 Διαγραφή των στοιχείων και των δηλώσεων στα πέντε χρόνια από τα 15 χρόνια που είναι σήμερα
02 Μειώνεται στο ένα έτος από τα τρία η υποχρέωση υποβολής δήλωσης για πολιτικούς αρχηγούς, μέλη κυβέρνησης, δικαστές και εισαγγελείς μετά τη λήξη της θητείας τους
03 Δυνατότητα απόσυρσης χρημάτων τους από τραπεζικούς λογαριασμούς μια ημέρα πριν από την 31η Δεκεμβρίου ώστε να μη δηλωθούν
* Στα κάγκελα ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες Χαράλαμπος Βουρλιώτης
——–
Δολοφονία Καραϊβάζ. Το μεγάλο φιάσκο με τα πειστήρια στη δίκη. Σοβαρά κενά κατά την προανάκριση, ελλιπείς και παραπλανητικές εκθέσεις από την ΕΛΑΣ, αυτοψίες χωρίς εκθέσεις, βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες που «χάθηκε»,  CD που καταστράφηκαν
——-
Κασσελάκης – Πολάκης. Η μάχη της Κρήτης στον ΣΥΡΙΖΑ. Σε τεντωμένο σχοινί η Κουμουνδούρου  μετά τη διαγραφή, οι νέες ισορροπίες ενόψει συνεδρίου
——-
Διάλογος για την Κεντροαριστερά στο Documento. Γράφουν: Παναγιώτης Βλάχος, Στέργιος Καλπάκης, Λευτέρης Καρχιμάκης, Κυριακή Μάλαμα, Γιώργος Μαργαρίτης
——-
Γιάννος Παπαντωνίου. Η έκθεση με την πορεία της μίζας των €2,5 εκατ. για τις φρεγάτες. Καταπέλτης ο εισαγγελέας: «Προϊόν δωροδοκίας»
——-
Αποστολή Παρίσι. Γιάννης, Αντιγόνη φώτισαν την πόλη του φωτός
——-
Θεσσαλία. Φρίκη και τρόμος για την πανώλη. Σοκ από τις αποκαλύψεις του Documento για τα ζώα που θάφτηκαν ζωντανά
——–
Υγεία. Μετωπική Άδωνη με τους γιατρούς. Δυσφορία στο Μαξίμου για τη συμπεριφορά του υπουργού
——–
Κυβέρνηση σε αποσύνθεση. Βατερλό Μητσοτάκη με την καθημερινότητα
——-
«Προφήτης». Ο Στουρνάρας και η σύγχρονη εκδοχή του «μαζί τα φάγαμε»
——-
Καμπανάκι Κομισιόν. Καρυδότσουφλο η οικονομία
——–
ΟΠΕΚΕΠΕ. Στον «αέρα» οι αγροτικές επιδοτήσεις
——-
Κακοποιητικές συμπεριφορές. Ασκήσεις… σιωπής για τα αίσχη στη γυμναστική

Ο Μονομάχος ΙΙ στο Docville

Η αρένα βάφεται ξανά κόκκινη με τον Μονομάχο ΙΙ. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει με ένα από τα πιο αναμενόμενα πρότζεκτ της κινηματογραφικής χρονιάς που αποτελεί τη συνέχεια της θρυλικής περιπέτειας του 2001, η οποία κέρδισε πέντε Όσκαρ και έσκισε στα ταμεία.

«Σήμερα ξέρω ότι για να γίνεις κορυφαίος πρέπει να είσαι κυνικός»

Αίμα χαμένο και κερδισμένο. Η Εθνική Πινακοθήκη και ο Δήμος Αθηναίων γιορτάζουν τα 50 χρόνια από τη Μεταπολίτευση και τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης από τους ναζί. Δύο εμβληματικές εκθέσεις για μια χρονιά ορόσημο στη σύγχρονη ιστορία μας. Γράφει η Ειρήνη Δρίβα.

Αποχαιρετισμός στον Τζον Μάγιαλ. Τέλος εποχής με απώλεια του «νονού των βρετανικών μπλουζ»  που πέρασε ήδη στη μουσική ιστορία της διεθνούς ροκ σκηνής. Γράφει ο Αντώνης Μποσκοΐτης.

Ένα άλμπουμ διαμάντι. Ο Αντώνης Μποσκοΐτης άκουσε τα τραγούδια του νέου δίσκου της Νατάσσας Μποφίλιου «Κάτι καίγεται». Έννα άλμπουμ διαμάντι από τη συνεργασία της με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Υπονόμευση μέχρι τελικής πτώσης. Η παράσταση «Ετυμολογίες» του Ευθύνη Φιλίππου με τη Ρένη Πιττακή και την Αγγελική Παπούλια θέλησε να χλευάσει την πομπώδη κενολογία της πανεπιστημιακής κοινότητας.  Θεατρική κριτική από τον Ηρακλή Λογοθέτη.

 Ο ντόμπρος, τίμιος και μικροαστός Μπέκας. Δεν νοείται καλοκαίρι χωρίς τις ιστορίες του Γιάννη Μαρή.  Η Έμυ Ντούρου κάνει το πορτρέτο του δημοφιλή ήρωα της ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας αστυνόμου Μπέκα  που έκανε σκοπό της ζωής του το κυνήγι του κοσμοπολίτικου υπόκοσμου.

Μια ιστορία από τις τέχνες. Η σχέση συγκινητικής αφοσίωσης και βαθιάς φιλίας του Μίκη Θεοδωράκη και του Μιχάλη Κακογιάννη δεν τους εμπόδιζε διόλου να καυγαδίζουν συχνά για ασήμαντες αφορμές. Γράφει η Κατερίνα Αγγελιδάκη.

Η Έμυ Ντούρου συνάντησε τον Κοσταρικανό συγγραφέα Κάρλος Φονσέκα, ο οποίος θεωρείται από τους σημαντικότερους της γενιάς του και της μίλησε για την επιρροή που του άσκησε ο Στάβων αλλά και ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν.

Γυναίκα, πείσμα της Ασίας. Ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης αποχαιρετά τον Ιούλιο με μια ανθοδέσμη από στίχους γυναικών. Αυτά που έσπειραν η Μάτση και η Δημουλά και η Μαστοράκη και η Δαράκη και η Ρουκ έχουν βγάλει ωραίους, δυνατούς καρπούς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter