Πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Ενα ερώτημα πλανάται στην ατμόσφαιρα της μιντιακής ναυαρχίδας του ολιγάρχη και ο Doctor σας το μεταφέρει: ο πρώην κεντροαριστερός και πρώην γαμπρός έχει πληροφορίες προς αξιοποίηση από την προσωπική ζωή του Αλέξη Τσίπρα, όπως διατείνεται από την πρώτη στιγμή που προσλήφθηκε, ή απλώς επιχειρεί να διασωθεί μισθολογικά και πουλάει κάθε λίγο και λιγάκι φύκια για μεταξωτές κορδέλες οδηγώντας τον όμιλο σε ολισθηρό δρόμο; Την απάντηση ως γνωστόν θα τη δώσει η ζωή λίαν συντόμως.

Αντιπαράθεση… εξοχικών

Ούτε εντός της ΝΔ πάντως υπάρχει καθολική αποδοχή. Υπάρχουν κι εκείνοι που δεν τους αγγίζει η γραμμή των «εξοχικών». Η Ντόρα Μπακογιάννη για παράδειγμα άδειασε on camera τον αδερφό της για το θέμα. «Αν θέλει να πάει να νοικιάσει ένα σπίτι, να πάει, για όνομα του Θεού, δεν νομίζω πως θα ενταχθεί μέσα στην πολιτική αντιπαράθεση, τουλάχιστον όχι από εμένα» είπε η Ντόρα, αλλά δεν είπε από ποιους εντάχθηκε στην πολιτική αντιπαράθεση.

Φοβούνται τον Κυριάκο…

Πάντως οι όποιες ενστάσεις στο εσωτερικό της ΝΔ κρύφτηκαν για ευνόητους λόγους και οι αναφορές ότι «αυτά είναι γελοιότητες» γίνονται μόνο σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις. Από τη στιγμή που η γραμμή έχει πέσει από τον Μωυσή και τη συμβία του, κανείς δεν τολμά να τα πει δημοσίως για να μην υποστεί τις συνέπειες. Και, όπως όλοι σημειώνουν, ο Κυριάκος είναι εκδικητικός…