Που βαδίζομεν κύριοι;

Που βαδίζομεν κύριοι;
Από τη συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αρχίζει με τις ενέργειές της να γίνεται πολύ επικίνδυνη για όλα όσα εμπεριέχονται στην έννοια της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δεν είναι τα εξωτερικά θέματα στα οποία δεν παίρνει και τους καλύτερους βαθμούς, δεν είναι η Παιδεία την οποία όπως και την Υγεία τις ξεπουλάει στα ιδιωτικά συμφέροντα, δεν είναι τα κοινωνικά επιδόματα που καταργεί, δεν είναι η εγκληματικότητα την οποία έχει αφήσει ανεξέλεγκτη να αλωνίζει στις γειτονιές, συγκεντρώνοντας ολόκληρη τη δύναμη της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια να κυνηγάει πολίτες, είναι η κοινωνία της οποία τρέφει τα χαμηλότερα ένστικτα.

Το βράδυ της Πέμπτης ήταν χιλιάδες αυτοί που συγκεντρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, όπως και πριν μερικές εβδομάδες στην Αθήνα στο Σύνταγμα, και φώναζαν «γ@μιέτ@ι η Νέα Δημοκρατία», όχι γιατί δεν υπάρχουν φάρμακα σε φαρμακεία και νοσοκομεία, όχι γιατί δεν υπάρχουν καθηγητές και δάσκαλοι στα σχολεία, όχι γιατί τα ναρκωτικά θερίζουν τη νεολαία, όχι γιατί η ανεργία έχει ξεφύγει, όχι γιατί οι συντάξεις και τα μεροκάματα μειώνονται, όχι γιατί οι πλούσιοι γίνονται όλο και πλουσιότεροι και φτωχοί φτωχότεροι, όχι γιατί οι πλειστηριασμοί θα αρχίσουν σε δύο μήνες χωρίς δίκτυ ασφαλείας για τους οφειλέτες, αλλά γιατί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη επεμβαίνει με τις πράξεις της στο ποδόσφαιρο.

Και βέβαια δεν είναι καθόλου κακό να είναι κανείς φίλαθλος να αγαπάει την ομάδα σου και να φωνάζει για αυτή. Όχι όμως ενώ βλέπει τη χώρα να ξανακατρακυλάει σε καταστάσεις φτώχειας να μην ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο παρά μόνον για ομάδες τις οποίες κατέχουν ολιγάρχες του πλούτου.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν ήρθε στην εξουσία για ανεβάσει το οικονομικό επίπεδο του ελληνικού λαού και να μειώσει την ψαλίδα από τις χώρες της δυτικής Ευρώπης.

Την κατέκτησε με ψέματα για να βοηθήσει τις ελίτ του χρήματος και θα προσπαθήσει να την κρατήσει με οποιονδήποτε τρόπο.

Αυτό κάνει και τώρα θέτοντάς στους πολίτες ψεύτικα προβλήματα προσπαθώντας να τους απομακρύνει από το να σκέπτονται και να συνειδητοποιούν το μέλλον που τους ετοιμάζει.

Αλλά αυτό δεν είναι στο χέρι της. Είναι στο δικό μας χέρι από όπου και αν βρισκόμαστε να ενεργοποιήσουμε τα δημοκρατικά κόμματα και να σταματήσουμε το μαύρο πρόσωπο της Δεξιάς που θέλει να καταπιεί τη χώρα.  

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter