Το καλοκαιρινό ΑΒ Food Stories μόλις κυκλοφόρησε

Πώς υποδέχεται το φετινό ελληνικό καλοκαίρι η ΑΒ Βασιλόπουλος;

Με όλα αυτά που μας το θυμίζουν και βρίσκονται στις σελίδες του νέου λαχταριστού τεύχους AB Food Stories που μόλις κυκλοφόρησε!

Το αγαπημένο μας περιοδικό, έφτασε στα καταστήματα του δικτύου ΑΒ και είναι έτοιμο να εμπνεύσει όλους όσοι αγαπούν το φαγητό. Μοναδικές παραδοσιακές ελληνικές συνταγές αλλά και πιάτα της διεθνούς κουζίνας, για να τα απολαύσουμε κάτω από τον γαλάζιο ουρανό και γιατί όχι… δίπλα στο κύμα της θάλασσας. Ξεφυλλίζοντας το νέο τεύχος, κάνουμε ένα γευστικό ταξίδι στα όμορφα ελληνικά νησιά και ανακαλύπτουμε εμβληματικές, καλοκαιρινές, τοπικές συνταγές, προτάσεις για νόστιμες τοματοσαλάτες και ιδέες για μοντέρνα λαδερά. Μαθαίνουμε, ακόμα, τα πάντα γύρω από τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, τα οποία βρίσκουμε σε μεγάλη ποικιλία στα ιχθυοπωλεία της ΑΒ. Παράλληλα, φτιάχνουμε τα πιο δροσιστικά κοκτέιλς για τις ζεστές βραδιές και μετατρέπουμε φημισμένα γλυκά σε δροσιστικά παγωτά. Επίσης, ακολουθώντας τις τάσεις της γαστρονομίας, κάνουμε ένα μακρινό ταξίδι στην Ιαπωνία και φέρvουμε τις γεύσεις της στο τραπέζι μας.

Και επειδή, το καλοκαίρι είθισται να #allazoumesinithies, στις σελίδες του AB Food Stories ανακαλύπτουμε #healthy γλυκές και αλμυρές γεύσεις. Μαθαίνουμε πώς να αξιοποιούμε την τεράστια ποικιλία σε φρούτα και λαχανικά που μας δίνει η ελληνική γη. Με σύμμαχο την καλοκαιρινή διάθεση, οργανώνουμε πικνίκ με άκρως δροσερές εύκολες συνταγές, που θα πάρουμε μαζί μας είτε στην παραλία είτε σε εκδρομή στο βουνό. Mαγειρεύουμε ένα δροσερό και ελαφρύ vegan γεύμα με μια πανδαισία γεύσεων που θα συναρπάσει τους καλεσμένους μας για να γιορτάσουμε και επίσημα το καλοκαίρι! Προτείνουμε υγιεινές εναλλακτικές σε αγαπημένα γλυκά και φτιάχνουμε γρήγορα και εύκολα γεύματα για κάθε στιγμή της ημέρας, με ό,τι μας έχει περισσέψει στο ψυγείο ή στο ντουλάπι μας.

Το καλοκαιρινό AB Food Stories, λοιπόν, ήρθε! Kαι έχει πολλές και διαφορετικές απαντήσεις στο καθημερινό ερώτημα μικρών και μεγάλων: «Τι θα φάμε σήμερα;». Και όπως πάντα, με την αγορά κάθε τεύχους στην ενδεικτική τιμή των 0,30€, από τα καταστήματα ΑΒ και το ΑΒ Εshop, συνεισφέρουμε στην κάλυψη των αναγκών του Ινστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων που βοηθούν χιλιάδες συνάνθρωπους μας.