Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία εξπρές τις επόμενες ώρες – Καταιγίδες και έντονη κεραυνική δραστηριότητα (LIVE)

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία εξπρές τις επόμενες ώρες – Καταιγίδες και έντονη κεραυνική δραστηριότητα (LIVE)

Κορυφώνεται η κακοκαιρία – εξπρές που πλήττει τις τελευταίες ώρες αρκετές περιοχές της χώρας. Κύριο χαρακτηριστικό οι ισχυρές βροχοπτώσεις, η έντονη κεραυνική δραστηριότητα αλλά και οι τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης, σύμφωνα με τις νεότερες προγνώσεις των μετεωρολόγων. Νωρίτερα, ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, προχώρησε σε ανάρτηση σχετικά με την πορεία της κακοκαιρίας.

Διαβάστε σχετικά:

Χαλκιδική: Υδροσίφωνας στην παραλία της Σάρτης – Εντυπωσιακές εικόνες

Καιρός: Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι – Τα δεδομένα για την Αττική, πότε υποχωρούν τα φαινόμενα (LIVE)

112 στην Αττική

Μήνυμα από το 112 εστάλη στην Αττική στις 12:05 το μεσημέρι της Πέμπτης για την κακοκαιρία που αναμένεται τις επόμενες ώρες.

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ προβλέπονται τοπικά ισχυρές καταιγίδες στην Αττική από το μεσημέρι σήμερα έως και τις πρώτες βραδινές ώρες. Περιορίστε τις μετακινήσεις και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει.

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία

Από νωρίς το πρωί, οι καταιγίδες πλήττουν την κεντρική αλλά και την ανατολική Μακεδονία. Στην εφαρμογή Windy φαίνεται η πορεία της κακοκαιρίας λίγο μετά τις 10:00.

Η κορύφωση του κύματος κακοκαιρίας αναμένεται τις μεσημεριανές ώρες. Σύμφωνα με το Windy, οι ισχυρές βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες θα πλήξουν το σύνολο της επικράτειας από τις 15:00 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

Χαρακτηριστική η πρόγνωση της εφαρμογής για την εικόνα στην επικράτεια στις 15:00

LIVE ο καιρός

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την Πέμπτη

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

  • Στην ανατολική Μακεδονία και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής) καθώς και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (βορείως της Μυτιλήνης) έως τις μεσημβρινές ώρες.
  • Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες από τις πρωινές έως τις απαγευματινές ώρες.
  • Στην κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια από τις μεσημβρινές έως τις απογευματινές ώρες.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κασσελάκης συνάντησε on camera τους εργαζόμενους της Αυγής: «Mea culpa που δε σας συνάντησα – Δεν θα απολυθεί κανείς» (Video)

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Πάνω από 35 τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του θύματος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ρεζίλι και στο Politico o Αυγενάκης: Έλληνας βουλευτής διαγράφηκε από το κυβερνών κόμμα μετά από επίθεση σε υπάλληλο αεροδρομίου

Εργατικό ατύχημα στο Πέραμα: Τρία άτομα στο νοσοκομείο με εγκαύματα – Τρεις συλλήψεις

Σε αντάρτικο κατά Κασσελακη καλεί ο Θανάσης Καρτερός: «Βρε, μίλα!»

Ο Στ. Κασσελάκης συνάντησε on camera τους εργαζόμενους της Αυγής: «Mea culpa που δε σας συνάντησα – Δεν θα απολυθεί κανείς»

Ελλάδα – Αίγυπτος: Με το βλέμμα στον ημιτελικό – Πού θα δείτε το ματς (Videos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter