Πώς ο Κασσελάκης «προετοίμαζε» την αλλαγή του ονόματος – Η αφίσα και το… κεφαλαίο «Σ»

Πώς ο Κασσελάκης «προετοίμαζε» την αλλαγή του ονόματος – Η αφίσα και το… κεφαλαίο «Σ»

«Συνασπισμός Σύγχρονης Αριστεράς» είναι το όνομα που πρότεινε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Στέφανος Κασσελάκης στην επιτροπή Καταστατικού.

Βέβαια, αποδεικνύεται πως ο ίδιος είχε για αρκετό καιρό στο μυαλό του αυτή την ιδέα.

Στις 25 Αυγούστου, σε άρθρο του στο Βήμα είχε χρησιμοποιήσει 4 φορές τον όρο «Σύγχρονη Αριστερά» με κεφαλαία τα αρχικά γράμματα…

«… τη σκυτάλη οφείλει να πάρει το πολιτικό πρόγραμμα της Σύγχρονης Αριστεράς, προκειμένου να εκφράσει το σύνολο του προοδευτικού κόσμου, διεκδικώντας φιλολαϊκές μεταρρυθμίσεις, αναγνωρίζοντας όμως παράλληλα την οικονομική και πολιτική πραγματικότητα» είχε πει μεταξύ άλλων.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελακης είχε χρησιμοποιήσει τον όρο στην προεκλογική του καμπάνια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ πριν από ακριβώς έναν χρόνο.

Πριν τις ευρωεκλογές, ο Στ. Κασσελάκης είχε πει στο One Channel, κατηγορηματικά ότι «το όνομα θα παραμείνει ΣΥΡΙΖΑ», θέση που -όπως φαίνεται- αναθεώρησε.

Δείτε επίσης:

Παύλος Πολάκης: Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Η επιστολή στον Τασούλα

Πώς να μην βρεθείτε… μπλεγμένοι στην Ευρωβουλή – 5+1 «συμβουλές» από το Politico

Αγρότες στη Θεσσαλία: «Επικοινωνιακή εμφάνιση Μητσοτάκη – Πλημμυροπαθείς ήταν στα 200 μέτρα γιατί είχε βάλει τα ΜΑΤ» (Video)

Φιμώνουν υγειονομικούς με πιστοποιητικό εχεμύθειας – Καταγγελία-αποκάλυψη για την 7η ΥΠΕ

Καρδίτσα: Το θρίλερ της εξαφάνισης του 28χρονου και η σκιά για «γαλάζια» παρέμβαση

Υπέρ της μομφής η συντριπτική πλειοψηφία των 87 – «Αν διαγραφεί ο Σπίρτζης, μετά θα είμαστε όλοι υποψήφιοι για διαγραφή»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter