Ο Πορτοσάλτε… ταξιδιωτικός πράκτορας: «Μην πηγαίνετε διακοπές τον Αύγουστο γιατί δεν χωράνε οι τουρίστες»

Ο Πορτοσάλτε… ταξιδιωτικός πράκτορας: «Μην πηγαίνετε διακοπές τον Αύγουστο γιατί δεν χωράνε οι τουρίστες»

Κάντε χώρο! Οι διακοπές το καλοκαίρι δεν είναι για σας, είναι για τους τουρίστες. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος σε μία (ακόμη) αδιανόητη δήλωσή του υποστήριξε ότι «τα μπάνια του λαού» δεν πρέπει να γίνονται μόνο την περίοδο 15 Ιουλίου – 30 Αυγούστου γιατί δεν υπάρχει αρκετός χώρος για τους τουρίστες.

Μιλώντας στον πάντα φιλόξενο ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι εάν θέλουμε ο τουρισμός «να μας φέρνει 20+ δισ. ευρώ» πρέπει να «υποχωρούμε έναντι των τουριστών».

Συγκεκριμένα, χωρίς ίχνος λογικής ανέφερε: «Τα μπάνια του λαού δεν μπορούν να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα. Έτσι όπως πάμε, αν θέλουμε τουρισμό και ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δισ. ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών. Διότι δεν χωράμε».

Μία καλή λύση για τον Άρη Πορτοσάλτε φαίνεται πως είναι οι διακοπές «εκτός σεζόν» μην παίρνουμε και τις ξαπλώστρες των τουριστών.

Όλα αυτά, την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει τις διακοπές στα νησιά για μια ελληνική οικογένεια άπιαστο όνειρο με τα ακτοπλοϊκά να βρίσκονται στα ύψη και την ακρίβεια να έχει γίνει θηλιά στον λαιμό των πολιτών.

Δείτε επίσης: 

Ούτε στην Κολομβία

Τζο Μπάιντεν: Θέμα χρόνου η αποχώρησή του – Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, εκτοξεύτηκαν τα στοιχήματα

Κορονοϊός: «Καμπανάκι» των επιστημόνων για μεγάλη αύξηση κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες

Καιρός – Καύσωνας: «Βράζει» η χώρα για 12η μέρα – Στους 42 βαθμούς η θερμοκρασία (LIVE)

Βρες από το σύνθηµα ποιος είναι ο υποψήφιος

Τραμπ: Aποδέχτηκε το χρίσμα, υποσχέθηκε «απίστευτη νίκη» – «Αισθανόμουν ασφαλής» είπε για την απόπειρα δολοφονίας του (Photos-Video)

Εργαζόμενοι στον τουρισμό μιλούν στο Documento για τις τραγικές συνθήκες εργασίας: Κλείνουν για πάντα την πόρτα στις σεζόν – κόλαση

Έκρηξη στο κέντρο του Τελ Αβίβ: Ένας νεκρός από την επίθεση με drone – Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter