Πόρτα από Σακελλαροπούλου στους γονείς των Τεμπών

Μόνο η οικογένεια της αγνοούμενης Εριέττας, που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία των Τεμπών, προσκλήθηκε στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τους υπόλοιπους συγγενείς να μένουν εκτός, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία».

Στη σημερινή δεξίωση παρότι σωστά προσκλήθηκαν πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, συγγενείς των θυμάτων από την πυρκαγιά στο Μάτι, από το δυστύχημα στη Λιβύη, φαίνεται ότι «ξεχάστηκαν» οι συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση η ΠτΔ έχει προσκαλέσει επίσης στο Προεδρικό Μέγαρο τον 80χρονο Κώστα Τασιόπουλο ο οποίος απεγκλώβιζε πολίτες με τη βάρκα του εν μέσω της κακοκαιρίας «Ντάνιελ», κατοίκους χωριών του Έβρου που συμμετείχαν εθελοντικά στις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Διαβάστε επίσης

Χάρης Δούκας: «Είμαστε σε αδιέξοδο στην καθαριότητα – Δεν επαρκούν οι εργαζόμενοι» (Video)

Ο Αυγενάκης και το ράλι των απευθείας αναθέσεων – Οι «χρυσές» δουλειές που έδινε ως υφυπουργός Αθλητισμού

Κάσος: Μετά την… παρατήρηση από μακριά, η Αθήνα ρίχνει το βάρος στη διπλωματία

50 χρόνια μετά τη χούντα: Ανάμεσα σε Λουδοβίκους και βαρόνους

∆ρ Αρι Πέρλιγκερ: Τραµπ όπως Ρίγκαν – Ο διευθυντής Σπουδών Ασφαλείας στο Πανεπιστήµιο της Μασαχουσέτης μιλά στο Documento

«Όχι στο όνομά μας»: Εβραίοι ακτιβιστές διαδήλωσαν στο Κογκρέσο για το αιματοκύλισμα στη Γάζα – Εκατοντάδες συλλήψεις (Video)

Μεξικό: Έκρηξη με νεκρούς σε εργοστάσιο παραγωγής τεκίλας Jose Cuervo – Συγκλονιστικά βίντεο

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ξεκινούν το ευρωπαϊκό ταξίδι – Πού θα δείτε τα ματς με Μπάνια Λούκα και Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες