Ποπ κορν: Πώς η βιομηχανία τροφίμων καταστρέφει ένα υγιεινό προϊόν

Ποπ κορν: Πώς η βιομηχανία τροφίμων καταστρέφει ένα υγιεινό προϊόν

Το ποπ κορν του εμπορίου, το οποίο διατίθεται σε κινηματογράφους, καφετέριες και καταστήματα τροφίμων μπορεί να «κολυμπάει» στη ζάχαρη, στο αλάτι και τις θερμίδες, σύμφωνα με Βρετανούς ερευνητές.

Οι ειδικοί συμπληρώνουν ότι η βιομηχανία τροφίμων καταστρέφει ένα προϊόν που θα μπορούσε να είναι υγιεινό.

Οι αναλύσεις που έκανε η ομάδα Consensus Action on Salt and Health (CASH) έδειξαν ότι μία μεγάλη συσκευασία (200 γραμμάρια) ποπ κορν, σαν κι αυτές που διατίθενται στους κινηματογράφους περιέχει…

Διαβάστε τη συνέχεια στο runnfun.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter