«Πονοκέφαλος» για το «Street Party» στη Ρηγίλλης: Το αδιέξοδο Μητσοτάκη και η επικοινωνία με Σαμαρά – Καραμανλή

Σε πολιτικό αδιέξοδο βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ότι αφορά τη διαχείριση των γαλάζιων αντιθέσεων και της κρίσιμης πολιτικής φθοράς που έχει υποστεί η κυβέρνηση. Μάλιστα, λίγες μέρες πριν από το Street Party (4/10) στη Ρηγίλλης, για τη την συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας πήρε την πρωτοβουλία και επικοινώνησε με τους δύο πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Επίσης, ο πρωθυπουργός άλλαξε τον αρχικό σχεδιασμό για τη σημερινή συνάντηση με γαλάζιους βουλευτές στο Μαξίμου, μεταφέροντάς την για την επόμενη εβδομάδα, με σκοπό την καλύτερη κινητοποίηση για την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά τις ευρωεκλογές οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αποδόμησαν σε κοινή τους ομιλία στο Πολεμικό Μουσείο (1/7) όλες τις στρατηγικές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ για πρώτη φορά και οι δύο τους δεν πήγαν στην τελευταία ΔΕΘ, περνώντας πολλαπλά εσωκομματικά μηνύματα. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο για τον εάν θα πάνε οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στο Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης

Εφιάλτης για τρίτη ημέρα στο Ξυλόκαστρο: Ανεξέλεγκτη η φωτιά – Μάχη με τις αναζωπυρώσεις (Videos)

Ταϊλάνδη: Φωτιά σε σχολικό λεωφορείο με 44 επιβάτες – Αναφορές για πολλούς νεκρούς (Video)

Νέο σοκ: Νεκρός 29χρονος στο ΑΤ Ομόνοιας – Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του 37χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα

Μαίνεται για τρίτη ημέρα η φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Εκκενώνονται τα Σοφιανά, άνοιξε η Αθηνών – Πατρών (Videos)

«Χρυσή» ανάθεση κατάρτισης στη… νοηματική – Με φωτογραφικό όρo, μοιράζουν εκατ. ευρώ κοινοτικού χρήματος στο καρτέλ των ΚΕΚ

Κόλαση πυρός στον νότιο Λίβανο: Με την Division 98 η εισβολή του Ισραήλ – Παγκόσμια ανησυχία (Video)

Μενδώνη, ελιά και Κώτσο βασιλιά