Πόλο: «Ασημένια» τα κορίτσια στο Παγκόσμιο

Πόλο: «Ασημένια» τα κορίτσια στο Παγκόσμιο

Mε το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος βρίσκει την Εθνική Κορασίδων πόλο το φινάλε του 1ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ16, μετά την ήττα τους από την Ουγγαρία με 10-6 στον τελικό, στο κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο της Λάρισας.

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει με 0-4 στο ξεκίνημα και δεν κατόρθωσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αν και μείωσε σε 5-6 στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου.

Eξασφαλισμένο μετάλλιο έχει και η Εθνική Παίδων, η οποία απόψε αντιμετωπίζει την Ουγγαρία στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ16 στο Βόλο και διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο.

Νωρίτερα, ο υγρός στίβος χάρισε στην Ελλάδα άλλο ένα μετάλλιο, με την 3η θέση που κατέλαβε η Εθνική Νεανίδων στο αγώνισμα του Highlight της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κεμπέκ.

Την ελληνική ομάδα αποτελούν οι αθλήτριες Φραγκάκη, Φράγκου, Γιαλαμά, Καράγγελου, Καραπαναγιώτου, Καρατζόγλου, Κρομμυδάκη, Νίκου, Παπαδοπούλου, Παπαναστασίου. Η βαθμολογία τους στον τελικό ήταν 84,733 και τους έδωσε το χάλκινο μετάλλιο, πίσω από τις ομάδες της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter