Πολάκης: «Το Χειρουργικό ορθοπεδικός και το Παθολογικό καρδιολόγος» – Ο απόλυτος εξευτελισμός Άδωνη

Πολάκης: «Το Χειρουργικό ορθοπεδικός και το Παθολογικό καρδιολόγος» – Ο απόλυτος εξευτελισμός Άδωνη

Για απόλυτο εξευτελισμό της έννοιας «υπουργός Υγείας» κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής Χανίων, με αφορμή ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη στην οποία παρουσιάζει δελτίο Τύπου από την 6η Υπε σε σχέση με καταγγελίες για τις εφημερίες στην Ν.Μ. Μολάων, αναφέρει ότι «Αναρτά χωρίς γνώση, χωρίς ντροπή, χωρίς να σιχαίνεται τον εαυτό του και αυτά που γράφει πως “ο χειρουργικός τομέας του Νοσοκομείου Μολάων καλύπτεται από Ορθοπεδικό και ο Παθολογικός από Καρδιολόγο!”». 

Ο Παύλος Πολάκης, θυμίζει – όπως αναφέρει – στον Άδωνη Γεωργιάδη την εγκύκλιο του Θανάση Γιαννόπουλου, υπουργού Υγείας της κυβέρνησης Καραμανλή του 2006, η οποία όπως σημειώνει «ισχύει μέχρι σήμερα»:

«…. τα ΤΕΠ παρέχουν εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες της αντίστοιχης με το όνομα τους Ιατρικής ειδικότητας (παθολογικό, χειρουργικό, καρδιολογικό κλπ)» και «…επομένως προκύπτει πως αυτά τα ιατρεία στελεχώνονται με ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ (όχι ειδικευόμενο) ιατρό της αντίστοιχης ειδικότητας». 

«Δεξιός ήταν και ο Γιαννόπουλος» τονίζει ο Παύλος Πολάκης «αλλά ήταν γιατρός και είχε συναίσθηση αυτών που έγραφε».

«Είναι κατάντια για τον ιατρικό κόσμο, για την κοινωνία μας συνολικά να έχουμε ένα νοσταλγό του Παττακού, έναν “αδιευκρίνιστο λαδέμπορα της Νοβάρτις” ως υπουργό Υγείας να μας φτύνει κατά πρόσωπο και να υποτιμά τη νοημοσύνη μας λέγοντας πως “καλύπτει το χειρουργικό τομέα Ορθοπεδικός και όλα εντάξει”. Είναι κατάντια να έχουμε ένα τύπο που ψεύδεται κάθε μέρα σε ό,τι λεει, που πετάει λεφτά του Ταμείου Ανάκαμψης στον «Πίθο των Δαναΐδων» των υπερτιμολογήσεων τύπου Φιλιατρών, που ιδιωτικοποιεί με σχέδιο τα πάντα στη Δημόσια Υγεία.» καταλήγει.

Δείτε επίσης:

Αδιανόητη κτηνωδία στην Σαντορίνη: Έδεσαν άλογο και το άφησαν να πεθάνει από δίψα

Επτά χρόνια φαγούρα στη Δικαιοσύνη για το «Αγία Ζώνη ΙΙ» – Ξεκινάει με πολυετή καθυστέρηση η δίκη για το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου

Η παλίρροια του «Βασιλιά-Φάντασμα» εμφανίστηκε στον ποταμό Qiantang στην Κίνα – Εντυπωσιακές εικόνες (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Η βόμβα Πολάκη, η πρόκληση Κασσελάκη για μομφή και η πρώτη αντίδραση των 87 μέσω του documentonews.gr

«Κλεμμένα από τη Βουλγαρία τα μηχανήματα»: Νέες καταγγελίες για το λούνα παρκ του θανάτου (Video)

Έλενα Ακρίτα: «Εγκληματίες, πόσες φορές πήγαμε τα παιδιά μας στο λούνα παρκ…»

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter