Πολάκης στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: «Οι 87 την έχετε κάνει τη μ@λακία!» – «Εγωπαθής νάρκισσος» ο Κασσελάκης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Καυστικός προς όλες τις πλευρές ήταν ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παύλος Πολάκης τόνισε κατά την ομιλία του ότι όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στις συνεντεύξεις του είναι «απαράδεκτα και αποκρουστικά». «Η αναφορά πως ντρέπεται να χάσει από βουλευτή του δείχνει έναν εγωπαθή νάρκισσο και η αναφορά περί συμμετοχικής αμεσοδημοκρατίας δείχνει αδολφοχιτλερισμό», τόνισε, σχολιάζοντας τα όσα είπε πρόσφατα ο Στ. Κασσελάκης.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι απευθυνόμενος στη λεγόμενη ομάδα των «87», τους είπε: «Για να λέμε όλη την αλήθεια εσείς οι 87 κλπ την έχετε κάνει τη μαλάκια με τον αποκλεισμό και τώρα το παίζει πληγωμένος πρίγκηπας! Αν έρθει κανονικός κόσμος να ψηφίσει αυτός ο νάρκισσος δεν θα βγει πρόεδρος!! Κάνει ο, τι είναι δυνατόν για να διώξει κόσμο και κάποιοι από τους 87 με τις συνεντεύξεις τους κάνουν το ίδιο!»

Αναφερόμενος στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ζήτησε να προστεθεί στο κείμενο της απόφασης της ΠΓ, μια αναφορά στα Ελληνοτουρκικά «και στα μυστικά παζάρια του Μητσοτάκη που είναι απαράδεκτα», αλλά επίσης και να γίνει αναφορά στις κινητοποιήσεις των υγειονομικων.

Κλείνοντας την ομιλία του σημείωσε σχετικά με τη σημερινή άρση της ασυλίας του: «Ενώ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΝεΑρ ψήφιασν κατά της άρσης ασυλίας μου σήμερα από τη μήνυση του Αδωνη και είχαμε και τρία παρών από ανεξάρτητους, η Λινού ψήφισε ναι στην άρση. Το αναφέρω για να πέφτουν τελείως οι μάσκες για το ρόλο της κυρίας που έδινε συγχαρητήρια στον Αδωνη το Γενάρη», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Πολάκης σε Γεωργιάδη: «Εγώ δεν ζητάω συγγνώμη από κανέναν, είσαι λαδέμπορας και αδιευκρίνιστος»

Ερώτηση «βόμβα» Κακλαμάνη σε Σκυλακάκη για το χρηματιστήριο ενέργειας: «Καρτελοποίησε την αγορά»

Πού πάνε τα λεφτά των μετόχων της Eurobank κύριε Καραβία;

Μεγάλο φιάσκο με το «ελληνικό FBI»: Διέρρευσαν όλα τα ονόματα!

Πλημμύρες Ιανός: Ένοχος ο Αγοραστός και άλλοι τρεις – Ποινή 15 μηνών με τριετή αναστολή