Πολάκης στη Βουλή: «Στημένο το κλάμα της Λινού, ευχαριστώ τις χιλιάδες που “δεν τσίμπησαν”» – Άγρια κόντρα με Άδωνη Γεωργιάδη (Video)

Πολάκης στη Βουλή: «Στημένο το κλάμα της Λινού, ευχαριστώ τις χιλιάδες που “δεν τσίμπησαν”» – Άγρια κόντρα με Άδωνη Γεωργιάδη (Video)

Συναισθηματικά φορτισμένος είπε πως ένιωθε ο Παύλος Πολάκης κατά την πρώτη του ομιλία στη Βουλή με την ιδιότητα του ανεξάρτητου βουλευτή, μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που επήλθε ως συνέπεια όσων είπε σε συνεργάτιδα του υπ. Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη σε συνεδρίαση κοινοβουλευτικής επιτροπής πριν λίγες ημέρες.

Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να ευχαριστήσει βαθιά τους χιλιάδες πολίτες που όπως είπε, «δεν τσίμπησαν» σε αυτό «που στήθηκε προχθές». Μάλιστα, αναφερόμενους σε όσους τον στήριξαν, τους χαρακτήρισε «τείχος προστασίας αυτού που εκπροσωπώ, δηλαδή της ασυμφιλίωτης μάχης με τη διαφθορά και τη διαπλοκή».

Αναφερόμενος στο περιστατικό που συνέβη στην επιτροπή, το χαρακτήρισε «προβοκατσιούλα». Όπως είπε, το επεισόδιο είχε λήξει μετά τα όσα είπε για τους «μορφασμούς» της συνεργάτιδας του Άδωνη Γεωργιάδη, ωστόσο «επαναπυροδοτήθηκε από ένα στημένο κλάμα της κυρίας Λινού που οδήγησε τον πρόεδρο της Βουλής να με αποκαλεί χυδαίο ζήτουλα προσοχής. […] Δεν ανέχομαι από κανέναν να λέει εμένα χυδαίο ζήτουλα προσοχής. Απαιτώ από τον κ. Τασούλα να πάρει πίσω αυτό που είπε».

O πρώην υπουργός κατηγόρησε τον Άδωνη Γεωργιάδη για υπερκοστολόγηση σε σχέση με τον διαγωνισμό που αφορούσε το κέντρο υγείας Φιλιατρών, καθώς αυτή θα κοστίσει 1,7 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που ο Π. Πολάκης υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να έχει γίνει με μόλις 400.000 ευρώ. Μάλιστα, θεωρεί το ποσό του διαγωνισμού ως απόρροια συνεννόησης των εργολάβων.

Ο Παύλος Πολάκης έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι «θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ».

Ωστόσο, η ένταση ανέβηκε όταν τον λόγο έλαβε ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος τον αποκάλεσε «δειλό», επειδή σύμφωνα με τον ίδιο, χειραγώγησε τη διαδικασία ώστε να κάνει σήμερα Τρίτη την ομιλία του στη Βουλή προκειμένου να μην παραστεί σε δικαστήριο όπου εκδικαζόταν μήνυση που είχε κατατεθεί εναντίον του από τη βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή.

Αναφερόμενος στο επεισόδιο με τη συνεργάτιδά του, είπε ότι καλώς ο Στέφανος Κασσελάκης διέγραψε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ «έστω και μισή», επειδή «έκανε δύο γυναίκες να κλαίνε εκείνη την ημέρα». Σε έντονο ύφος μάλιστα είπε ότι όλοι είδαν πώς θα ήταν αν είχαν για εργοδότη τον Παύλο Πολάκη, προσθέτοντας ότι στο υπ. Υγείας οι υπάλληλοι… «τον μισούν».

Στη δευτερολογία του ο Παύλος Πολάκης μεταξύ άλλων τόνισε ότι αμέσως μετά θα μετέβαινε στην Ευελπίδων για να λάβει μέρος στη δίκη με τη Φωτεινή Αραμπατζή.

Διαβάστε επίσης

Μαίνεται η φωτιά στην Εύβοια: Νέο «112» για Πετριές και Κριεζά – Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή (Photos – Videos)

Η ΕΡΤ «κατέβασε» την προκλητική εκπομπή του Ιωσήφ Βάγγερ για την Παλαιστίνη

Δίκη Παπαντωνίου: Η ροή της μίζας των €2,5 εκατ. στον Γιάννο – Ο εισαγγελέας μιλάει για προϊόν δωροδοκίας με βάση έκθεση – κόλαφο

Μαίνεται η φωτιά στην Εύβοια: Νέο «112» για Πετριές και Κριεζά – Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή (Photos – Videos)

ΠΑΣΟΚ: Η ακτινογραφία των 6+1 υποψηφίων – Τα επιχειρήματα, οι συνεργάτες, οι στρατηγικές, τα υπέρ και τα κατά

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και μελτέμια – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 περιφέρειες

Μητσοτάκης και staycation; Χειρότερο δεν έχει…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter