Πολάκης σε Τασούλα: «Να το πάρεις πίσω δημόσια, όπως το είπες»

Πολάκης σε Τασούλα: «Να το πάρεις πίσω δημόσια, όπως το είπες»

Τετ-α-τετ με τον Κώστα Τασούλα είχε στο καφενείο του Κοινοβουλίου ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος με φόντο τον βαρύ χαρακτηρισμό περί «χυδαίου ζήτουλα προσοχής» απαίτησε από τον πρόεδρο της Βουλής να ανακαλέσει.

Δείτε επίσης: Τασούλας: Μειώνει στο μισό τον μισθό Πολάκη – Τον αποκάλεσε «χυδαίο ζήτουλα προσοχής» (Video)

Σε ήπιους τόνους, όπως ανέφεραν στο documentonews.gr αυτόπτες μάρτυρες, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής επανέλαβε πως η συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη έκανε για τρίτη φορά μορφασμούς την ώρα που ο ίδιος είχε τον λόγο, τονίζοντας ότι η Νατάσα Περτρούλια σε συνέντευξή της υποστήριξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας.

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης επισήμανε ότι είχε δίκιο και για τον τρόπο που αντέδρασε στο on air περιστατικό με τη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, καλώντας τον πρόεδρο της Βουλής να πάρει πίσω όσα είπε εναντίον του στην Ολομέλεια της Βουλής και, μάλιστα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

«Μα εσύ δεν με εκτιμούσες;» φαίνεται να ρώτησε αμήχανα ο κ. Τασούλας, ο οποίος συμπλήρωσε κατευναστικά πως ο ίδιος υπέγραψε για να συμμετάσχει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ.

Το documentonews.gr απευθύνθηκε και στον πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ακρίτα: «Η κυρία Πετρούλια διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα υγείας – Το βίντεο πριν τη διαγραφή Πολάκη το είδε κανείς;»

Παναγιωτόπουλος για Γεωργιάδη: «Ιδού η “Ρόδος” και η Κως και όλη η Ελλάδα – Συνεχίζετε την εκθεμελίωση του ΕΣΥ»

Νέα υποχώρηση Μητσοτάκη για τους γενικούς γραμματείς: Έβγαλε «πασοκογενείς» για να βάλει «γαλάζιους» – Ποιοι είναι οι 25 που ανασχηματίστηκαν

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter