Πολάκης: «Κάποιοι προσπαθούν ύπουλα να ακυρώσουν την αυριανή συνάντηση»

Εναν ΣΥΡΙΖΑ «κυβερνώσα δύναμη» δηλώνει ότι θέλει ο Παύλος Πολάκης, που σε ανάρτησή του στο Facebook εξηγεί πώς θα γίνει η συνάντηση των υποψηφίων προέδρων την Πέμπτη.

Ακόμη τονίζει ότι δεν τον εκπροσωπεί «όποιος θέλει ένα ΣΥΡΙΖΑ μικρό που θα ασχολείται με τα δικαιώματα και μόνο είτε θέλει ένα ΣΥΡΙΖΑ πάλι μικρό που θα ψάχνεται να κολλήσει σε κάποιο “κεντροαριστερό” σενάριο».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Με βαση τη συννενοηση που εχει γίνει, αυριο στις 12.30 μμ θα γινει η συναντηση στα γραφεια της Κουμουνδουρου των υποψηφιων προεδρων στις εκλογες του Συριζα.
Ο Νικος Φαραντουρης και ο Αποστολος Γκλετσος θα συμμετασχουν μεσω ZOOM το οποιο θα ειναι διαθεσιμο αυριο απο τις 12.00,λογω του ο,τι ο ενας ειναι Γαλλια και ο άλλος στην Κυπρο.
Στη συναντηση με βαση τη συννενοηση που εχει γινει θα ειναι παροντες η Ρανια Σβιγγου γραμματεας του κομματος ,ο Νικος Παππας ως προεδρος της ΚΟ και ο Θανος Μωραιτης ως διευθυντης της Κοινοβουλευτικης Ομαδας!
Εκει είναι προφανες πως θα τεθουν ΟΛΑ τα ζητηματα που εχουν ανακύψει προκειμενου μεσα απο συζητηση ,αντιπαράθεση και συνθεση να υπαρξει μια ομαλή πορεία προς τις εκλογές.
Μια πορεία που θα ανακοψει την εικονα ρευστοποιησης που δημιουργουν τοσο τα απαραδεκτα εξωδικα ,οσο και οι απειλές για διαγραφες ή αποκλεισμους υποψηφιοτητας!!
ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:
Οποιος υπονομευσει με την απουσια του αυτη τη συναντηση ,ειτε θελει ενα ΣΥΡΙΖΑ μικρο που θα ασχολειται με τα δικαιωματα και μόνο,ειτε θελει ενα ΣΥΡΙΖΑ παλι μικρο που θα ψαχνεται να κολλησει σε καποιο «κεντροαριστερο» σεναριο !
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!!
Θελω ενα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αξιωματικη αντιπολίτευση και κυβερνωσα δυναμη!
Γι αυτο πήρα την πρωτοβουλία και αυριο θα ειμαι εκει !!
Υγ .Τα γραφω αυτα γιατι παρα τη συμφωνια που εγινε ,συνεχιζουν υπουλα καποιοι να προσπαθουν να ακυρωσουν την αυριανη συναντηση για να υπηρετησουν ιδιοτελη σχεδια!!
ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΡΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!
Παύλος Πολάκης
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανιων,υποψηφιος προεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Στον «αέρα» η συνάντηση των υποψηφίων προέδρων – «Παρών» δηλώνει ο Κασσελάκης

Κασσελάκης: «Θα είμαι παρών στην αυριανή συνάντηση»

Ν. Παππάς: Πέντε ψέματα για τον προϋπολογισμό από τον Κ. Μητσοτάκη