Πολάκης για την ανεξάρτητη έρευνα στο ινστιτούτο της Λινού: «Δουλευόμαστε ψιλό γαζί…»

Πολάκης για την ανεξάρτητη έρευνα στο ινστιτούτο της Λινού: «Δουλευόμαστε ψιλό γαζί…»

Συνεχίζεται το σήριαλ στην Κουμουνδούρου με τον ανεξάρτητο έλεγχο που ζήτησε η ηγεσία του κόμματος για το ινστιτούτο της Αθηνάς Λινού. Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του ασκεί σφοδρή κριτική σε αυτή την πρωτοβουλία:

«Την ίδια στιγμή που εμένα με έθεσαν εκτός ΚΟ με ένα στημένο και ψεύτικο κλάμα σε μισή ώρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ‘Η ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, χρειάζονται -λέει- έρευνα από “ανεξάρτητο τεχνοκράτη” για να βγάλουν συμπέρασμα για αυτά που αποκαλύφθηκαν για τη Λινού! Δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς αυτά ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ!» λέει μεταξύ άλλων ο Κρητικός βουλευτής.

Η ανάρτηση Πολάκη

«Αν χρειαζόμαστε τεχνοκράτες για να καταλάβουμε από τα στοιχεία που έχουν βγει στην επιφάνεια τι ακριβώς έκανε η Λινού με την Πρόληψη τότε συμβαίνουν τα εξής:

1) ‘Η δεν ξέρουμε τι μας γίνεται

2) ‘Η προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο εν όψει εξελίξεων

3) ‘Η στήνουμε παιχνιδάκια.

Την ίδια στιγμή που εμένα με έθεσαν εκτός ΚΟ με ένα στημένο και ψεύτικο κλάμα σε μισή ώρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, χρειάζονται -λέει- έρευνα από “ανεξάρτητο τεχνοκράτη” για να βγάλουν συμπέρασμα για αυτά που αποκαλύφθηκαν για τη Λινού!!!

Δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς αυτά ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ!!»

Υπενθυμίζεται ότι χθες από την Κουμουνδούρου επιβεβαίωναν ότι επίκειται ανεξάρτητος έλεγχος στο Ινστιτούτο της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ, όμως η ίδια υποστήριξε πως μίλησε με τον Στέφανο Κασσελάκη και πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σήμερα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε η Αθηνά Λινού, επέμειναν πως είναι ειλημμένη απόφαση να διεξαχθεί η έρευνα…

Διαβάστε αναλυτικά εδώ: Αρνείται η Λινού ότι ανεξάρτητη εταιρία ερευνά το ινστιτούτο της – Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter