Πολάκης: Για να τελειώνει η συνειδητή σπεκουλα – Βρείτε κάτι αλλο να αντιπαρατεθείτε στην ομιλία μου, αλλα δεν μπορείτε

Πολάκης: Για να τελειώνει η συνειδητή σπεκουλα – Βρείτε κάτι αλλο να αντιπαρατεθείτε στην ομιλία μου, αλλα δεν μπορείτε
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Απάντηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε ο Παύλος Πολάκης σχετικά με τη «συνειδητή σπέκουλα» από τη χθεσινή ομιλία του ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. «Ναι ειμαι αντίθετος και το εχω πει πολλες φορες, στην τεκνοθεσια μεσω ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ και στα ομοφυλα και στα ετεροφυλα ζευγαρια !! Η απαντηση στο γιατι ειναι αυτα που συνεβησαν στην κλινικη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης στα Χανια με την αγοραπωλησια βρεφων!!! Προφανως και δεν μιλουσα για την υιοθεσία και ενα παραπανω για τα ετεροφυλα ζευγαρια οπως καποιοι με προκλητικο τροπο γραφουν!», αναφέρει.

Η ανάρτηση του:

Για να τελειωνει η συνειδητη σπεκουλα απο ορισμενους που προσπαθουν να αντιπαρατεθουν στη χθεσινη προγραμματικη μου ομιλια λεγοντας «ο Πολακης ειναι αντίθετος στην τεκνοθεσια-υιοθεσια και για τα ομοφυλα και τα ετερόφυλα ζευγαρια» !!
Ναι ειμαι αντίθετος και το εχω πει πολλες φορες, στην τεκνοθεσια μεσω ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ και στα ομοφυλα και στα ετεροφυλα ζευγαρια !!
Η απαντηση στο γιατι ειναι αυτα που συνεβησαν στην κλινικη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης στα Χανια με την αγοραπωλησια βρεφων!!!
Προφανως και δεν μιλουσα για την υιοθεσία και ενα παραπανω για τα ετεροφυλα ζευγαρια οπως καποιοι με προκλητικο τροπο γραφουν!
Βρειτε κατι άλλο να αντιπαρατεθειτε στην ομιλα που εκανα χθες!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ..

Διαβάστε επίσης

Με την πλάτη στον τοίχο – Στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το Docville

ΣΥΡΙΖΑ: Η πιο κρίσιμη μέρα …μέχρι την επόμενη – Το σημάδι που δείχνει ότι είναι πολύ πιθανό να περάσει η μομφή κατά Κασσελάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το σύνδρομο του πάπα

O Χρυσός Λέοντας στον Πέδρο Αλμοδόβαρ

Καρυστιανού για το εγκλημα στα Τεμπη: Όσα αποκαλύπτονται ειναι αλήθεια – Γιατι κάηκε το παιδι μου κ. Μητσοτάκη;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter