Πολάκης για κυβέρνηση Μητσοτάκη: Πάτε για βραβείο Γκίνες «υπερτιμολόγησης και μίζας»

Επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη με αφορμή το Εθνικό Σύστημα Υγείας και την καθυστέρηση έργων που είχαν αποφασισθεί από το 2019 αλλά και τις τεράστιες υπερτιμολογήσεις.

Με αφορμή περιστατικό στον Ευαγγελισμό όπου μια μπαλκονόπορτα του 8ου ορόφου από τύχη δεν έπεσε στην είσοδο του Νοσοκομείου και δεν θρηνήσαμε θύματα, θυμίζει πως το πρόγραμμα αναβάθμισης είχε αποφασιστεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την Άνοιξη του 2019 και ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί.

Προσθέτει μάλιστα πως σε σχετική ερώτηση πριν ένα χρόνο είχαν λάβει την απάντηση πως «αναμένεται η υπογραφή σύμβασης»

Παράλληλα συγκρίνοντας το κόστος της συγκεκριμένης αναβάθμισης του κτιρίου Πατέρα του Ευαγγελισμού, με εκείνο του κέντρου Υγείας των Φιλιατρών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη με υπουργό Υγείας τον Άδωνη Γεωργιάδη μιλά για υπερτιμολογήσεις και μίζες.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο μεν Ευαγγελισμός είχε προϋπολογισμό αναβάθμισης 257 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, για το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ανεβαίνει στα 2.193 ευρώ ανά τετραγωνικό!

Για να καταλήξει:

ΠΑΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΚΙΝΕΣ «ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΣ»
Πρέπει να φύγουν, τρώνε τις σάρκες της χώρας!

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Το κτιριο ΠΑΤΕΡΑ στον Ευαγγελισμο εχει ενταχθει σε προγραμμα ενεργειακης αναβαθμισης απο την κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ τον ανοιξη του 2019 με συνολικο ποσο 2.430.000 ευρω που περιλαμβανει θερμομονωση, αλλαγη παραθυρων και ηλεκτρομηχανολογικου εξοπλισμου!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ πεντε χρονια μετα με κυβέρνηση ΝΔ το εργο δεν εχει υλοποιηθει παρα την απαντηση το Σεπτεμβριο του 2023 πως «αναμενεται η υπογραφη συμβασης»!!
Πριν λιγες μερες επεσε μια μπαλκονοπορτα στο συγκεκριμενο κτιριο στον 8ο οροφο και ευτυχως αντεξε η κουπαστη και δεν επεσε στην εισοδο του νοσοκομειου ΠΟΥ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ!!!
Το θεμα ανεδειξε η Ρενα Δουρου μαζι με αλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση τους και απαντηση βεβαια απο τον Γεωργιαδη δεν εχουν παρει ακομα !!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΥΤΗΣ:
Το κτιριο ΠΑΤΕΡΑ ειναι ενα οκταωροφο κτιριο στο συγκροτημα του Ευαγγελισμου το οποιο εχει 8 οροφους με εμβαδον ο καθε οροφος 1180 τμ δηλαδη συνολο 9.440 τμ!
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ πως η ενεργειακη αναβαθμιση που προκειται να γινει θα κοστισει 2.430.000:9440=257 ευρω ανα τετραγωνικο μετρο!!!!
Για καντε τωρα μια συγκριση με αυτο που ειχα αποκαλυψει με το κεντρο Υγειας Φιλιατρων που θα δωσει η κυβέρνηση Κυριακου Μητσοτακη και Αδωνη Γεωργιαδη 1.755.000 ευρώ, για ιδιο ακριβως εργο,σε κτιριο ενος ισογειου οροφου 800 τετραγωνικων !!!!!
Δηλαδη 2193 ευρω ανα τετραγωνικο μετρο !!!!!
Αν αυτο δεν ειναι ο ορισμος κυβέρνηση της αρπαχτής,τοτε τι είναι;;;
257 ευρω ανα τετραγωνικο σε οκταωροφο κτιριο στον Ευαγγελισμο και 2193 ευρω ανα τετραγωνικο σε ισογειο κτιριο στα Φιλιατρα!
ΠΑΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΚΙΝΕΣ «ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΣ»
Πρεπει να φυγουν ,τρωνε τις σαρκες της χωρας!

Διαβάστε επίσης

Ομόφωνα αθώος ο Γιάννος Παπαντωνίου για τις μίζες, ενάντια στην εισαγγελική πρόταση

Αυτά είναι τα χαλιά των 18.000 ευρώ που πήρε στο υπουργείο με απευθείας ανάθεση η Κεφαλογιάννη (Photos)

Όλγα Κεφαλογιάννη: Πάρτι απευθείας αναθέσεων για χαλιά, ταπετσαρίες, κουρτίνες και… coffee table

Από… μαλλί και μετάξι! Με δύο χαλιά της Μοιραράκη αξίας 18.000 ευρώ η διακόσμηση του γραφείου της Όλγας Κεφαλογιάννη

Απάνω σε χαλιά, σε ακριβά χαλιά

Σύγχυση Μαρινάκη για τα χαλιά της Κεφαλογιάννη: «Πρέπει να δείχνουμε προσοχή όταν μιλάμε για χρήματα των φορολογούμενων»

Όλγα Κεφαλογιάννη: Προκλητική απάντηση για τα χαλιά των 17.980 ευρώ – «Αναγκαία η άριστη φιλοξενία των επισκεπτών»