Πολάκης εναντίον Λινού για ΜΚΟ: Δεν μας έχει απαντήσει ακόμα σε τρία βασικά ερωτήματα

Πολάκης εναντίον Λινού για ΜΚΟ: Δεν μας έχει απαντήσει ακόμα σε τρία βασικά ερωτήματα

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης υπενθυμίζει πως η Αθηνά Λινού δεν έχει ακόμα απαντήσει σε βασικά ερωτήματα που την αφορούν. Σημειώνει μάλιστα «Χριστιανική ηθική και αστική νομιμότης…. η κυρία Ληνού μας…ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ»

Όπως αναφέρει ο Παύλος Πολάκης με επισύναψη σχετικού άρθρου η κυρία Λινού δεν έχει απαντήσει:

1. Αν λαμβάνει χρηματικά ποσά ύψους εκατομμυρίων από χορηγίες ιδιωτών στην ΑΜΚΕ «Πρόληψις» (Ινστιτούτο Prolepsis) χωρίς να καταθέτει οικονομικούς και διαχειριστικούς απολογισμούς.

2. Αν η ΑΜΚΕ «Πρόληψις» η οποία ανήκει στην ίδια και τον σύζυγό της πληρώνει ενοίκιο 5.000 ευρώ σε εταιρεία που της ανήκουν τα ακίνητα του μεγάλου κτιρίου στον οδό Φραγκοκλησιάς στο Μαρούσι η οποία εταιρεία ανήκει και πάλι στην ίδια κα το πιο σημαντικό,

3. Εάν έλαβε ΕΣΠΑ 700.000 ευρώ ενώ την ίδια περίοδο -σύμφωνα με το βιογραφικό της- υπηρετούσε ως Ειδική Γραμματέας στο υπουργείο Παιδείας επί κυβερνήσεων Παπαδήμου και Σαμαρά-Βενιζέλου.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Χριστιανικη ηθικη και αστικη νομιμοτης….η κυρια Ληνου μας…ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ
Δειτε εδω στο νεο αρθρο του thefaq.gr ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ:
1) Παιρνει χρηματα σε υψος εκατομμυριων ευρω απο χορηγιες ιδιωτων στην ΑΜΚΕ Προληψη,αλλα οικονομικους και διαχειριστικους απολογισμους ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ!!!!
2) Η ΑΜΚΕ ΠΡΟΛΗΨΗ που ανηκει στην ιδια και το συζυγο της πληρωνει μηνιαιο ενοικιο σχεδον 5000 ευρω σε εταιρεια που της ανήκουν τα ακινητα του μεγαλου κτιριου στην οδο Φραγκοκλησιας στο Μαρουσι, Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΕΝΕΚ) ΑΝΗΚΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ!!!!!!
3) ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ:
Πήρε ΕΣΠΑ 700.000 ευρώ ενώ την ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ υπηρετούσε (σύμφωνα με το βιογραφικό της) ως Ειδική Γραμματέας στο υπουργείο Παιδείας, επί των κυβερνήσεων Παπαδήμου και Σαμαρά-Βενιζέλου !!!!!!!
(το αρθρο στο πρωτο σχολιο,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!!!)

Διαβάστε επίσης:

Αντιπρόεδρος Βουλής: «Η Αθηνά Λινού χειροκροτούσε τον Γεωργιάδη από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ»

Πολάκης στη Βουλή: «Στημένο το κλάμα της Λινού, ευχαριστώ τις χιλιάδες που “δεν τσίμπησαν”» – Άγρια κόντρα με Άδωνη Γεωργιάδη (Video)

Έλενα Ακρίτα: «Η κυρία Πετρούλια διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα υγείας – Το βίντεο πριν τη διαγραφή Πολάκη το είδε κανείς;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter