Πολάκης: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν (Video)

Πολάκης: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν (Video)

«Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επανεντάσσουν με μία ενημέρωση από τον Νίκο Παππά ένα λεπτό πριν» δήλωσε στο περιστύλιο της Βουλής ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής Χανίων είπε πως η διαγραφή του από την ΚΟ ήταν απαράδεκτη και πως «ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, έκανε λόγο για «στημένο σκηνικό» και πώς «κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο να με διαγράψουν, πιστεύοντας πως έτσι θα μαζί μου. Δεν αλλάζει η ποιοτική εκτίμηση που έχω κάνει για την ανάγκη δυναμικής αντιπολίτευσης», ανέφερε ο κ. Πολάκης.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι «Θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή.»

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Πολάκη: 

«Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής μου, ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Είχα δηλώσει ότι ο λαός διαγράφει και κανείς άλλος.

Επειδή όμως ο λαός δεν διέγραψε και επειδή φάνηκε πόσο στημένο ήταν όλο το σκηνικό, σήμερα κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο που έκαναν, να με διαγράψουν χωρίς ενημέρωση, πιστεύοντας ότι ήταν μία ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου.

Η επιστροφή μου στον ΣΥΡΙΖΑ από τον οποίον δεν έφυγα ποτέ, η τυπική δηλαδή, με την έννοια της επανένταξης στην ΚΟ δεν αλλάζει σε τίποτα την πολιτική εκτίμηση που έχω κάνει σε σχέση με το πολιτικό πρόβλημα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη που υπάρχει για ξεκάθαρη δυναμική αξιωματική αντιπολίτευση η οποία θα ρίξει το επιτελικό κράτος και τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Μητσοτάκη.

Ό,τι είπα ισχύει, τα υπόλοιπα αναλυτικά στην Κεντρική Επιτροπή. 

Επειδή είστε μεγάλα παιδιά, είναι ξεκάθαρα αυτά που λέω. Όταν είπα ότι δεν αλλάζει σε τίποτα η πολιτική μου εκτίμηση και ότι στην ΚΕ θα τα πούμε αξιακά, προγραμματικά και ό,τι χρειαστεί, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω.

Θεωρώ ότι δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επανεντάσσουν με μία ενημέρωση από τον Νίκο Παππά ένα λεπτό πριν. Θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή.»

Παππάς: Η προοδευτική κριτική είναι δικαίωμα δεδηλωμένο

«Η προοδευτική κριτική είναι δικαίωμα δεδηλωμένο» δήλωσε ο Νίκος Παππάς για την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Συζητάμε τα πάντα δημοκρατικά. Προχωράμε» τόνισε.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παππά: 

«Με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Η σχετική επιστολή έχει φτάσει ήδη στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ανέφερε:

«Έχω πει και σε άλλες δημόσιες τοποθετήσεις ότι υπάρχει το έδαφος για μία ανασύνταξη και αντεπίθεση του κόμματος. Σε αυτή την προσπάθεια μπορούν πάρα πολλοί να συμβάλουν και να προσφέρουν».

«Δεν υπάρχουν μέλη μειωμένων δικαιωμάτων. Η πολιτική κριτική είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο, μπορεί ο καθένας να την κάνει. Συζητάμε τα πάντα δημοκρατικά, προχωράμε».

«Είναι μία ξεκάθαρη απόφαση. Υπέστη μία ποινή ο Παύλος Πολάκης για θέματα συμπεριφοράς, έκλεισε αυτός ο κύκλος, προχωράμε».

Δείτε επίσης:

Παύλος Πολάκης: Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Η επιστολή στον Τασούλα

Πώς να μην βρεθείτε… μπλεγμένοι στην Ευρωβουλή – 5+1 «συμβουλές» από το Politico

Αγρότες στη Θεσσαλία: «Επικοινωνιακή εμφάνιση Μητσοτάκη – Πλημμυροπαθείς ήταν στα 200 μέτρα γιατί είχε βάλει τα ΜΑΤ» (Video)

Φιμώνουν υγειονομικούς με πιστοποιητικό εχεμύθειας – Καταγγελία-αποκάλυψη για την 7η ΥΠΕ

Καρδίτσα: Το θρίλερ της εξαφάνισης του 28χρονου και η σκιά για «γαλάζια» παρέμβαση

Υπέρ της μομφής η συντριπτική πλειοψηφία των 87 – «Αν διαγραφεί ο Σπίρτζης, μετά θα είμαστε όλοι υποψήφιοι για διαγραφή»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter