Ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε από… φτέρνισμα – Τι συνέβη

Ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε από… φτέρνισμα – Τι συνέβη

Ένας ασυνήθιστος τραυματισμός ποδοσφαιριστή σημειώθηκε στην Αγγλία, με τον Βίκτορ Αντεμπογέτζο της Μπόλτον να μένει εκτός δράσης λόγω… φτερνίσματος.

«Ο Βίκτορ υποφέρει από έναν τραυματισμό στην πλάτη, ο οποίος προκλήθηκε από ένα φτέρνισμα. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι», δήλωσε ο Ίαν Έβατ προπονητής της Μπόλτον που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία (League One) του αγγλικού ποδοσφαίρου.

«Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και θα έχουμε σύντομα αποτελέσματα. Όλοι θυμούνται το περιστατικό με την Τσάρλτον, αλλά στη συνέχεια είχε ένα δυνατό φτέρνισμα. Ο Βίκτορ είναι δυνατό παιδί. Ακόμα και τα φτερνίσματά του έχουν… ένταση», συμπλήρωσε αστειευόμενος ο Έβατ.

Μετά το φτέρνισμα, ο επιθετικός από τη Νιγηρία «ένιωσε να ραγίζουν τα πλευρά του». «Ελπίζουμε να είναι μυϊκό πρόβλημα, αλλά μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας την ακτινογραφία δεν έχουμε ακριβή εικόνα.

Ο περιέργος τραυματισμός ήρθε σε κακή περίοδο για τη Μπόλτον, καθώς οι «Γουόντερερς» αντιμετωπίζουν και άλλα προβλήματα.

Το αυγό, το καρότο και η κάρτα επιβίβασης

O Αντεμπογέτζο είδε το όνομά του να προστίθεται στη λίστα με τους περίεργους τραυματισμούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με το CNN.

Το 2009, ο αμυντικός των Ρέιντζερς Κερκ Μπρόουντφουτ πήγε στο νοσοκομείο όταν εξερράγη ένα αυγό που είχε βάλει στον φούρνο μικροκυμάτων, με αποτέλεσμα να προκληθούν εγκαύματα στο πρόσωπό του.

Το 1995, ο Κροάτης επιθετικός Μίλαν Ράπαϊτς είχε τραυματιστεί στο μάτι παίζοντας με την κάρτα επιβίβασης ενώ περίμενε την πτήση του στο αεροδρόμιο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.

Το 2021, ο Ράμι Κάιμπ από την Τυνησία τέθηκε νοκ άουτ, καθώς έσπασε το σαγόνι του ενώ έτρωγε ένα καρότο…

Διαβάστε επίσης

Παραολυμπιακοί Αγώνες: «Χάλκινος» ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό (Video)

Rally Acropolis: Σοβαρό ατύχημα για τους Αθανασούλα – Ζακχαίο στην Άνω Παύλιανη

Σαν Μαρίνο: Η μεγαλύτερη βραδιά της ζωής τους – Το κρατίδιο των 33.000 κατοίκων πέτυχε την πρώτη επίσημη νίκη στην ιστορία του (Videos)

Εβάν Φουρνιέ: Γιατί πήρε το Νο 94 στον Ολυμπιακό

Εμμανουήλ Καραλής: Απρόοπτο στη Ζυρίχη – Η στιγμή που γλίστρησε το κοντάρι από τα χέρια του (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter