Ποδοσφαιρική βραδιά: Που θα δείτε τα ματς Παναθηναϊκός – Τσέλσι, ΠΑΟΚ – Πλζεν και Μάλμε – Ολυμπιακός

Ποδοσφαιρική βραδιά: Που θα δείτε τα ματς Παναθηναϊκός – Τσέλσι, ΠΑΟΚ – Πλζεν και Μάλμε – Ολυμπιακός

Ευρωπαϊκή η αποψινή βραδιά για τις ελληνικές ομάδες, με τους τρεις εκπροσώπους σε Europa και Conference League να δίνουν κρίσιμα ματς.

Στις 19:45 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Βικτόρια Πλζεν για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν κάνει ακόμη σεφτέ σε βαθμούς και προέρχονται από δύο ήττες κόντρα στη Γαλατασαράι και τη Στεάουα. Όπως γίνεται αντιληπτό, στόχος για τον δικέφαλο του Βορρά είναι η νίκη ώστε να μη μείνει κι άλλο πίσω στη βαθμολογία διακινδυνεύοντας την παρουσία στις θέσεις που δίνουν πρόκριση. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 4.

Την ίδια ώρα (19:45), ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για το πιο δυνατό ματς της βραδιάς, καθώς το τριφύλλι βρίσκει απέναντί του την αγγλική ομάδα και ψάχνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό του, ώστε να «σβήσει» το στραβοπάτημα της πρεμιέρας στη League Phase του Conference League με την ισοπαλία απέναντι στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Το ματς θα μεταδοθεί παράλληλα από το Cosmote Sports 5 και από τον ΑΝΤ1.

Στις 22:00, ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του μάχη στη Σουηδία και την έδρα της Μάλμε. Πρόκειται για ένα σύνολο που έχει τα… θέματά του στα μετόπισθεν, αλλά είναι επικίνδυνο όσον αφορά την επίθεση. Από την πλευρά της, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θέλει να συνεχίσει από εκεί που το άφησε κόντρα στη Μπράγκα, την οποία ξεπέρασε εύκολα με 3-0 μπροστά στο κοινό του, αφήνοντας πίσω την ήττα από τη Λυόν στη Γαλλία, στην πρεμιέρα του League Phase του Europa League. Το ματς θα μεταδοθεί από το Cosmote Sports 3.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία στο Europa League.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία στο Conference League.

Διαβάστε επίσης

Champions League: Σόου Μπαρτσελόνα και Ραφίνια, εντυπωσιακές εκτός έδρας νίκες για Λιλ και Φέγενορντ

Αλόνσο: «Σεβόμαστε την Τσέλσι αλλά δεν την φοβόμαστε, έχουμε τις δυνατότητες να νικήσουμε»

UEFA: Tα κέρδη της πάνω από τις ζωές όλων – Για να μη χάνει ευρώ, με αστείες δικαιολογίες αποφεύγει αναβολές αγώνων λόγω θανάτου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter