Πλήρωνε για μήνες ενοίκιο σε… λάθος άνθρωπο – Η απίστευτη ιστορία που έγινε viral (Video)

Επί 13 μήνες κατέβαλε το ενοίκιο σε… άλλον άνθρωπο. Πρόκειται για την 24χρονη Kody Lynn η οποία εξιστόρησε στο tik tok τα όσα ανακάλυψε προσφάτως.

Η ίδια ανέφερε ότι χρωστά 18.500 δολάρια στον… κανονικό ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, καθώς όλο αυτό το διάστημα έστελνε τα χρήματα σε άλλο πρόσωπο.

«Το πρόσωπο αυτό δεν… είπε ποτέ ότι στέλνω χρήματα σε άλλο λογαριασμό αλλά ούτε ο σπιτονοικοκύρης σου παρατήρησε τόσο καιρό ότι δεν πλήρωνες το ενοίκιο», είπε χαρακτηριστικά.

Πλέον, η 24χρονη βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς ο ιδιοκτήτης ζητά να του δοθούν άμεσα τα χρήματα, ενώ το πρόσωπο το όποιο λάμβανε το… ενοίκιο τους τελευταίους 13 μήνες, υποστηρίζει ότι τα χρήματα σπαταλήθηκαν από την αδελφή του η οποία είναι εθισμένη στα ναρκωτικά.

Στο τέλος του βίντεο, η Kody Lynn ανέφερε ότι της δόθηκε προθεσμία να μετακομίσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα, σημειώνοντας πως η ιστορία της είναι πραγματική…

@lizzywithaglizzyI wish it was April 1st, unfortunatley for menit is now (:♬ original sound – Kody Lynn

Διαβάστε επίσης

Γεωργιάδης για «κουρελόχαρτο» Αρείου Πάγου: «Το θέμα των υποκλοπών έληξε. Τελεία»

Αυλίδα: Αμαξοστοχία με 130 επιβάτες συγκρούστηκε με φορτηγό – Διακοπή στο τμήμα Οινόης – Χαλκίδας

Άρειος Πάγος ξελασπώνει Μητσοτάκη: Δε «βλέπει» κοινό κέντρο παρακολουθήσεων – Διώξεις μόνο σε… εταιρείες

Πολάκης στη Βουλή: «Στημένο το κλάμα της Λινού, ευχαριστώ τις χιλιάδες που “δεν τσίμπησαν”» – Άγρια κόντρα με Άδωνη Γεωργιάδη (Video)

Ετικέτες