Πληροφορίες για τραυματίες από τη φωτιά στη Motor Oil

Τέσσερις τραυματίες με εγκαύματα φέρεται να έχουν μεταφερθεί στα Νοσοκομεία, μετά τις εκρήξεις και τη φωτιά στις εγκαταστάσεις της «Motor Oil», στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Δύο πήγαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, ένας στο ΚΑΤ και ένας στο Θριάσιο, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο. Οι εργαζόμενοι εργάζονταν σε εργολάβο.

Το Νοσοκομείο Κορίνθου και το Θριάσιο βρίσκονται σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που χρειαστεί να διακομιστούν πιο σοβαρά περιστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη έκρηξη έγινε λίγο μετά τις 17:30, πιθανότατα στον φούρνο της Μονάδας «1.100». Στον φούρνο θερμαίνονται τα προϊόντα και γίνεται η διύλιση τους. Στο χώρο βρίσκονταν εργαζόμενοι από εργολαβικά συνεργεία όπως αναφέρει ο 902.gr. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεγάλη φωτιά ξέσπασε ύστερα από μεγάλη έκρηξη που ακούστηκε με αποτέλεσμα ο καπνός να φαίνεται από μεγάλη απόσταση.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρότατες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ μήνυμα του 112 καλεί τους κατοίκους των γύρω περιοχών να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Σημειώνεται ότι στα διυλιστήρια υπάρχει ιδιωτικό σώμα πυρόσβεσης και αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ωστόσο το γεγονός ότι κλήθηκε και το Πυροσβεστικό Σώμα αναδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Διαβάστε επίσης: 

Οι πρώτες εικόνες από τη μεγάλη φωτιά στη Motor Oil – Η «ταυτότητα» του μεγαλύτερου διυλιστηρίου της χώρας

Κομισιόν: Η φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε τους νέους Επιτρόπους – Στο Μεταφορών ο Απόστολος Τζιτζικώστας – Όλα τα ονόματα

Αιχμή Κακλαμάνη για συμβούλους Μητσοτάκη: Τους πιάνει φαγούρα με τον κοινωνικό φιλελευθερισμό (Video)

Φαραντούρης στο documentonews.gr: Σκέφτομαι σοβαρά να είμαι υποψήφιος αλλά μόνο με όρους ενότητας

Η Δώρα Χρυσικού στο Documento: «Δεν έχουμε τελειώσει με τον φασισμό»

Σοκ στον Βόλο: Χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του – Διαπέρασε το κρανίο η τρίαινα

Ετικέτες