Play off Super League: Περίπατος Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, 3-1 τον ΟΦΗ

Την 7η νίκη του σε εννέα παιχνίδια στα play off της Super League σημείωσε σήμερα (15/7) στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός που νίκησε τον ΟΦΗ με 3-1.

Για πρώτη φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι παίκτες του ΟΦΗ περίμεναν τους πρωταθλητές Ελλάδας και τους χειροκρότησαν κάνοντας έναν διάδρομο την ώρα που οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπως συμβαίνει στα ισπανικά γήπεδα και όπως συνέβη πριν μέρες με τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία όπου έκαναν το ίδιο στους παίκτες της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε στην ενδεκάδα, μόλις δύο βασικούς (Μπα, Μπουχαλάκης), ενώ άφησε στον Πειραιά αρκετούς από αυτούς για να τους ξεκουράσει ενόψει των δύο αγώνων με την ΑΕΚ σε play off και τελικό Κυπέλλου αλλά και τον αγώνα με την Γουλβς.

Μόλις στο 10’ ο Χασάν κέρδισε πέναλτι από τον Κουτρουμπή και ο Φορτούνης που το εκτέλεσε άνοιξε το σκορ. Στο 25’ ο Χασάν τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε (έχει υποστεί ελαφρύ τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο).

Στο 28’ μετά από έξοχη μπαλιά του Καφού ο Ραντζέλοβιτς με σουτ έκανε το 0-2. Στο 52’ ο Μπουχαλάκης πήγε να πετύχει το γκολ της χρονιάς από 40 μέτρα αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Γουάιλι! Στο 61’ όμως από τρομερή μπαλιά του Ελ Αραμπί, ο Φορτούνης με σουτ έγραψε το 0-3.

Οι γηπεδούχοι ήταν απογοητευτικοί στην επίθεση και είναι χαρακτηριστικό ότι έχασαν ευκαιρία για πρώτη φορά στο 65’ με τους Ναμπί και Νοικοκυράκη. Τελικά στην τελευταία φάση του αγώνα στο 95’ ο Δεληγιαννίδης με φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής μείωσε στο τελικό 1-3.

Ο διαιτητής Βάτσιος κιτρίνισε τους Κοροβέση, Μπα, Μαρινάκη.

ΟΦΗ: Γουάλι, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μαρινάκης, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Στάικος (71’ Σουρνάκης), Ζοάο Βίκτορ (81’ Νάστος), Σακόρ, Ναμπί (85’ Μπράουν), Νοικοκυράκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλέν (87’ Καραργύρης), Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Γκασπάρ (87’ Μαρτίνης), Μπουχαλάκης, Καφού, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Λοβέρα (87’ Σουρλής), Χασάν (25’ Ελ Αραμπί, 78’Μπρούνο)