Πλακιάς: Εξώδικα στους καλλιτέχνες και ασφαλιστικά μέτρα εάν γίνει η συναυλία για τα Τέμπη – «Ό,τι είναι να γίνει, να γίνει ονομαστικά» (Video)

Εξώδικα στους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στην συναυλία στην μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη πρόκειται να στείλει ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ γνωστοποίησε την πρόθεσή του εάν πραγματοποιηθεί η συναυλία να κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του νωρίτερα, είχε πει ότι «Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15 ευρώ». Όπως τόνισε, «δεν συμφωνώ με το χρηματικό αντίτιμο, δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα. Αν δεν είχε το αντίτιμο δεν θα είχα πρόβλημα. Δεν γίνεται να γίνει κάτι για πέντε οικογένειες και άλλες 50 να μην συμμετέχουν». 

«Τα 57, ο πληθυντικός και αυτά δεν μου αρέσει, γιατί στα 57 είναι και τα παιδιά μου. Όχι στον αέρα, όχι σε έναν σύλλογο ο οποίος είναι έξι θύματα, να κάνει μια συναυλία για 57. Αυτή τη στιγμή μιλάμε με όλες τις οικογένειες και έχουν αναστατωθεί όλοι. Δεν μπορώ εγώ να βλέπω στον δρόμο και να μου πει ο άλλος ότι ήρθα στη συναυλία, σε ενίσχυσα εγώ 15 ευρώ και εγώ που δεν ξέρω που πήγαν αυτά τα χρήματα και τι» ανέφερε ο Νίκος Πλακιάς. «Ό,τι είναι να γίνει, να γίνει ονομαστικά και καθαρά όχι όμως στο όνομα των παιδιών μου, να πάει ο άλλος να δώσει 15 ευρώ. Αν γινόταν η συναυλία χωρίς αντίτιμο θα ήμουν κι εγώ εκεί, αλλά με αντίτιμο όχι, τέλος» είπε.

«Κι εγώ πρέπει να κάνω συναυλία για να συνεχίσω τις έρευνες; Εγώ δηλαδή πού τα βρίσκω τα χρήματα, δεν είμαι δισεκατομμυριούχος. Καταρχήν, όποιες έρευνες γίνονται στο Δικαστικό Λαρίσης, είναι όλες πληρωμένες. Όσες έρευνες έχουν γίνει δεν έχει πληρώσει κανένας συγγενείς τίποτα και έχουν γίνει όλα με χρήματα του Δικαστικού Λαρίσης. Δεν έχει πληρώσει κανένας γονιός τίποτα στις έρευνες, όχι τους δικηγόρους. Τους δικηγόρους εγώ τους πληρώνω, αλλά για τις έρευνες όλα αυτά που βλέπετε και ακούτε είναι όλα πληρωμένα. Και για τα σκυλιά και για τα βαγόνια και για ό,τι γίνεται, είναι πληρωμένα. Δηλαδή κι εγώ μπορεί να πάω στο εξωτερικό, θα κάνω συναυλία; Δηλαδή άμα είναι να κάνουμε, να χορτάσουμε συναυλίες και θα γίνουμε ρεζίλι. Να κάνουν συναυλία να αναφέρουν ονομαστικά ποιοι κάνουν τη συναυλία, ποιες οικογένειες είναι, ποια θέματα εκπροσωπούν και να κάνουν ό,τι θέλουν, ας βάλουν και 100 ευρώ και 200.» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Παράλληλα, σε ερώτηση της δημοσιογράφου εάν οι οικογένειες είναι χωρισμένες, είπε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα, ο στόχος είναι κοινός, δεν υπάρχουν χωρισμένες. Δεν είναι δυνατόν εγώ όμως να συμφωνήσω με ένα αντίτιμο 15 ευρώ και άλλες οικογένειες. Υπάρχει κόκκινη γραμμή στην δική μου οικογένεια όταν υπάρχει χρηματικό. Δεν είμαστε χωρισμένες, ο στόχος ο ίδιος είναι. Τους ίδιους κυνηγάμε, οι δρόμοι είναι διαφορετικοί»

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, «θα πάρουν όλοι οι καλλιτέχνες που θέλουν να συμμετέχουν τα εξώδικα και μετά άμα γίνει συναυλία θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα, που πήγαν τα χρήματα από τη συναυλία. Θα περιμένων να δω εάν θα γίνει η συναυλία» ωστόσο εξήγησε ότι «εγώ σε συγγενή δεν θα στείλω εξώδικο, ούτε μήνυση θα κάνω ούτε τίποτα» και συνέχισε λέγοντας Αλλά αν οι καλλιτέχνες που θα πάνε, γιατί πάνε, απ’ ότι μαθαίνουμε τώρα δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι, πάνε αφιλοκερδώς, δεν ξέρουν νομίζουν ότι πάνε για να μας βοηθήσουν όλους. Στην ουσία δεν θα μας βοηθήσουν όλους. 

Διαβάστε επίσης

«Πονοκέφαλος» για το «Street Party» στη Ρηγίλλης: Το αδιέξοδο Μητσοτάκη και η επικοινωνία με Σαμαρά – Καραμανλή

Εφιάλτης για τρίτη ημέρα στο Ξυλόκαστρο: Ανεξέλεγκτη η φωτιά – Μάχη με τις αναζωπυρώσεις (Videos)

Ταϊλάνδη: Φωτιά σε σχολικό λεωφορείο με 44 επιβάτες – Αναφορές για πολλούς νεκρούς (Video)

Νέο σοκ: Νεκρός 29χρονος στο ΑΤ Ομόνοιας – Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του 37χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα

Μαίνεται για τρίτη ημέρα η φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Εκκενώνονται τα Σοφιανά, άνοιξε η Αθηνών – Πατρών (Videos)

«Χρυσή» ανάθεση κατάρτισης στη… νοηματική – Με φωτογραφικό όρo, μοιράζουν εκατ. ευρώ κοινοτικού χρήματος στο καρτέλ των ΚΕΚ

Κόλαση πυρός στον νότιο Λίβανο: Με την Division 98 η εισβολή του Ισραήλ – Παγκόσμια ανησυχία (Video)